Supper Moment盼回港開騷見樂迷 最想與女團Lolly Talk班妹豬合作

296 回覆
37 Like 1321 Dislike
collar表示
sunny漲左咁多
我一直都有幫SUPPER MOMENT講野

但唔覺你地將D野相提並論有咩用
19紅d自由、革命歌,dj紅d 情歌
期望落差係會有分別,只能夠講佢地搞唔清楚自己係食緊邊條水
執柒左佢啦濕鳩無蚊,
係 因為人地上大陸體驗生活 我地聽歌嘅真係識條鐵

我幫手資助一飛煙 希望國安處早日出手拉佢
屌 就咁睇圖都feel到陣中国式柒味一齊俾👍🏻嗰張十足啲鳩官大合照
成班傻閪用臭蟲論洗地spin落其他隊
好撚嘔心 佢哋完全冇哂靈魂
講真supper 同DJ當年一樣有俾人屌唔表態。
唔夠黃,成日貼DJ話樂隊要講政治笑果段新聞。

但DJ呢幾年跑出,係因為自己勤力派台,真係做左D音樂俾好多人聽。到底發生什麼事仲好多人講。
supper 乜都冇做,純粹搵幾件PR上黎連登鳩屌網民對佢唔公平,有冇諗過佢地呢幾年做左乜

根本做得差,做得唔好,係自己問題,唔係網民問題。
當然,佢地當初同達哥子華謝安琪一樣,定位都有問題,靠搖滾反叛自由呢D主題去吸fans,所以走既都真係有影響
19年俾人覺得覺得同前面人設有落差,都係佢地自己搞出黎。

屌網民,屌fans ,敏感時刻仲要墮落到上TVB柒到同胡楓唱歌,最後伸自己多一腳入棺材。
事後又唔改,老豆做警察,香港打生果陣打死直接上大陸賺人民幣。

好心選擇咗上面個市場就唔好咁厚顏無恥落返嚟搵PR屌柒網民啦。
其實學宇宙GEM咁,睇唔起香港市場咪得囉,咁撚介意香港網民點講,搵PR平反黎托柒咩,屌
無計你地逼佢既

係咁叫佢報未啊柒頭
肥咗咁多
爆埋牙mo添 再collar -1
Eason演唱會班yc豬夠話冇人睇啦
證明2023yc鐘意虛偽
po黎睇吓
好撚慘 你條撚樣修改歷史都咁多正評
Supper錯在當初太搶口得罪哂本地fans
又至少至少 收皮啦
雙重標準就雙重標準啦
去遊行都叫扮?
未出未返大陸已被你哋屌到上敢喇喎
而家又搬龍門
黃藍基本上冇所謂,你企邊都會有人中意同唔中意
係你段食飯片講野實在太膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞