Supper Moment盼回港開騷見樂迷 最想與女團Lolly Talk班妹豬合作

296 回覆
37 Like 1321 Dislike
雙乜撚野標,我都唔聽DJ疏,我淨係好記得濕鳩果條片果D咀臉係幾咁黑人憎
算啦 已成過去
當年真係hit、真係好聽
有實力過Dear Jane好多
真心鍾意過 可惜……
我都想知依家個股權分佈係點
上google search過近期新聞淨係得法國公司投資黃Viu(同藍Viu兩間唔同公司)
母公司PCCW冇變(睇維基)

上面啲PR狗仲想吹到中聯通18%唔係大股東
紅台就紅台啦
扮乜春全港資電視台
連登真係好撚多pr
本身我對佢地係咪藍黃都冇乜所謂
藍咪最多唔聽囉我都唔會屌
問題係要做雞又要攞貞節牌坊個下先抵死
串柒柒屌鳩以前鍾意過佢地嘅樂迷
仆你個街又唔諗下當年有幾多年輕人支持佢先會有今日supper moment
拉mirror黎講做乜9

我係憎supper
當年佢屌網民 就唔期望大家會原諒佢啦
依家咪扮唔記得自己去過遊行囉
一定係我屈佢表態 佢先會去遊行啦
遊行完當冇事發生然後上tvb
成件事都係我屈佢表態嘅錯搞到佢黃轉藍都係我問題
不如你講下 點先叫黃 點先叫藍?
上面又話唔理黃藍 下個回覆又關政治事?
做雞拎貞節牌坊係講緊連登仔?
日日反共轉頭賺藍養黃
自己鐘意嗰啲就屈黃
又唔諗下當年鳩屈黃藍先會有今日話鳩之你班傻西連登仔點睇
你係咪選擇性失明?
問題就係佢地做雞又要攞貞節牌坊囉
一開頭就唔好出黎遊行吖嘛唔好表態默默搵人仔冇問題㗎
悶聲發大財都冇問題㗎
我最多咪唔聽佢地啲歌
但串過馬撚咁款回應支持過佢地嘅人
做人冇公關 食屎啦
你咪繼續-0-0囉
佢一開波黃到仆街一撚定係我屈佢啦
佢地養黃?邊到養黃吖睇過?
黃貫中咁撚樣
笑撚死 咁你答到我咩叫藍咩叫黃未先?
比人屌左兩年先屌柒你班含家產有問題?
去過遊行就叫黃,
咁佢都好黃
乜水
其實咪得部分連登仔先鍾意迫人表態
上tvb有咩問題
張敬軒上TVB接受訪問 做聲夢咪又係俾當黃屍藝人
唔黃點會去遊行?
當時係sunny有遊行都比你地屌到佢地藍,呢樣已經癲,無乜藝人有過同樣既野。
然後繼續比你地屈藍,收哂皮先放棄香港
又想篡改歷史?
藍到咁都扮黃
「我地舉起呢個手勢!呢個手勢代表我地每個人都有去搵RMB嘅夢想!我地一齊唱挖呀挖,挖呀挖呀挖⋯⋯」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞