Supper Moment盼回港開騷見樂迷 最想與女團Lolly Talk班妹豬合作

296 回覆
37 Like 1321 Dislike
老老實實我覺得佢收皮同sunny將重心放落supper都係有絕對關係
軌道 填滿 失落的人
我當supper moment北上冇問題
當年串人話做音樂要錢呀嘛
想問下北上之後佢哋出咗咩歌?
共創新篇 同 太科學
想問下做咗啲咩音樂出嚟?計埋作曲作詞都唔夠呢一年垃圾Dear Jane啲廣東話口水歌多
憑咩咁大義凜然話自己做音樂? 講真我而家聽到supper啲舊歌有時真係想嘔 拎垃圾Dear Jane比我覺得已經係仁至義盡 已經唔講ToNick Kolor嗰啲
北上咗一排 而家又去紐約開show? 之後又話返香港 係咪唱番無盡嗰啲?
退一百步 我俾supper北上 見唔到佢哋任何做音樂嘅熱誠 一路loop住啲舊歌 一路講到自己做音樂幾撚辛苦 好撚肉酸
賺藍養黃有咩問題
本土文化人唔計架嘛
dj做音樂唔講政治都係黃啦
唔計政見 supper moment 唱埋晒乜共創新篇已經撐唔落 mk pop又唔夠dear jane 其他歌又比唔上Kolor RB 連新晉啲嘅the hertz pandora啲曲風都屌打佢哋
你隻吉川狗咪一撚樣早1,2年係到屈五毛屈熱狗
一路睇viutv一路屈人五毛熱狗
你又係邊到學呢招呀?
去遊行係扮黃
你係連登開post係好黃
比人屌足2年先開聲屌你地老母就話人潛水
你班衰妹
佢地國內化就國內化
Mirror有幾隻支那豬 又點?
嘜柒都要拉埋黎講
你估全香港700萬人都睇mirror?
你膠唔膠d呀清?
偽君子賤撚過真小人啊 ching
點撚樣駁
又係cctoy表態撚

我問你分別啊
你冇針對嗰啲藝人呢?個個即時表態?個個冇同大陸有聯繫?個個唔係目標搵錢?

我同你講個分別
起碼supper冇好似cctoy捧嗰啲垃圾咁,食完人血饅頭就閃咗或者扮唔記得
Ching ho ball
對付呢啲免費幫國安法宣傳嘅傻閪
嗰班讀心神探
遊行就係扮黃
搵大陸錢就係真心紅
龍門任搬鍾意先黃
齋講音樂真係唔知佢哋呢幾年做過啲咩
淨係數得出同修哥合唱 同埋 幫jer作過曲

濕鳩勁黃
我對上一首聽應該係橙海
真心想問
明明條片係屌haters
點解會spin到係屌fans

利申: 對佢哋唱回歸歌好失望
因為佢地當咗班好失望而屌佢地嘅fans係haters

咁再屌一屌,連fans都走撚埋
正宗屌佢都廢撚事
反而班人話自己唔滿意政府
但有交税有供強積金
咁撚叻咁撚威唔滿意政府咪唔好交唔好供tbh
cctoy 唔止立場行先唔理道理,個立場仲要係自己屈落去

如果佢哋鍾意曹永廉,一定年曹永廉都寫成好黃好黃
個個話佢地屌歌迷
出埋黎遊行都比你班撚樣奶奶奶 忍左兩年先屌撚柒你
最好笑係dear jane又乜事都無
跟住屌你班柒頭就話kolor都無點點點
根本就我鐘意就睇唔到 人地就屌到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞