Supper Moment盼回港開騷見樂迷 最想與女團Lolly Talk班妹豬合作

296 回覆
37 Like 1321 Dislike
獲提名「十大中文金曲獎」和「優秀流行華語歌曲獎,Supper四子笑言同時憑廣東歌和國語歌入圍頒獎禮是第一次感覺很新鮮,又表示廣東歌和國語歌的講故事方式其實有很大的分別:「我哋上年喺內地巡演,亦都花咗好長時間喺上面生活,透過呢次嘅巡演都真係講到咗好多國語,不過我哋啲普通話都仍然好普通嘅!希望我哋可以喺新嘅廣東歌和國語歌作品都可以畀到大家睇到好大嘅進步。」

Supper Moment近年經常在內地演出,相比起以前與香港樂迷見面的機會大大減少,主音Sunny坦言今年除了會繼續在內地演出之外,亦會於東南亞地區開騷,至於香港則未落實:「真係差唔多每日都喺社交平台收到樂迷嘅訊息,佢哋都好掛住我哋,其實我哋都好想講我哋好掛住你哋,亦都好希望可以喺今年開到騷!」

雖然最近長時間留在內地,但Supper四子都有關注香港的新生代歌手,又表示好想與今日同場的女團Lolly Talk合作:「最搶眼應該係Lolly Talk,好多人啊佢哋!因為我哋自己都係係組合樂隊,(好明白)好多人嘅時候出工作嘅準備時間要好長。活力方面就要交俾佢哋,我哋負責音樂就得喇!」

Supper四子表示好想與今日同場的女團Lolly Talk班妹豬合作。
屌你鐵樹蘭係咪已經被收皮
https://youtu.be/LB1vzPSqS50

好想聽呢首 live
好撚 rock
支持平反supper
屌你老母黃衛兵
四個連樣都國內化咗
識食 食妹豬
依四個係有人唔做走去做狗,人地就係有狗唔做走去試下做人
兩件事黎
有狗唔做?係無能力做狗咋
講到咁好聽
Mirror 19年612之後仲成隊上哂廣州
濕爬原來仲未摺?
Supper moment 其實做咗啲咩同其他人唔同嘅事?
回咩港

大家都係中國人
咁都平反到嘅話真係神級PR
佢地帶緊口罩係咩圖案
大家都係中國人

個留言笑死
竟然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞