Supper Moment盼回港開騷見樂迷 最想與女團Lolly Talk班妹豬合作

296 回覆
37 Like 1321 Dislike
走啦
留係上面繼續搵真錢咪算
無人想你返黎
啱嘅,係香港開完又會盼返大6開姐
真係有樣睇

點解佢哋又咁多黃人撐
E神又原諒埋
公平咩
至少佢地冇拍片串柒柒,諗起佢地條片入面d咀臉就想打柒佢地
鐘意咪黃囉
我個講法既角度係回應緊上邊講緊既「樣都國內化咗」
我唔肯定mirror 依家既大陸人個樣,仲係唔係好大陸化,所以我都係用「試下做人」

人地講緊Supper,你就無原因之下拉mirror黎講
你仲用你既interpretation 同我講經濟價值
九唔搭八

就算我退一萬步同你討論你講嘅「每賺一蚊中國抽x.xx,你地俾緊錢支那豬賺」
香港7百萬人有幾多人買野既時候次次都會睇係唔係made in China?
有幾多又見到係China 貨就一定唔買?
有幾多人比錢一間公司時會check ultimate shareholding 有冇中國份?而見到有18%就中止交易?
你有冇做齊?
用你個經濟價值講法,香港得番狗啦

我唔覺得Mirror 係好,但都唔等於你用黎比較之下會令Supper顯得好好
你想幫supper ,拉mirror 黎比較係好唔明智
小粉黃又出動批鬥當抗爭
費事搶曬其他人啖飯食啫
你真係一個傻閪黎,做咩mirror係黃咩?條底褲黃?定你性幻想黃?答下啦柒頭咁多人屌你
條友出名傻鳩黎有乜事淨係識講
Viu xxxxxx
Mirrror xxxx
路過只係覆你尾二嗰段
我哋正常人就不嬲唔會喺度計乜春經濟圈

但係有啲人講到上去賺錢=狗
喺香港幫中資賺錢=人

人哋係問你點睇會咁樣
你就答人你係咪唔會畀到錢支企駛
你姐,佢地開show一撚定爆,上次不知幾撚正,你繼續睇班垃圾鏡啦
支持
條撚樣真係勁撚無恥
Er,咁你「以事論事」,你既理據係咩?
具體少少講出嚟啦
躝啦屌你老母
鐵記真係好撚正
返大陸開show就係狗,你都唔好做同大陸有任何關係既公司
只覆尾二果段
講到明斷章取義都可以理直氣壯
有料有料
快撚d隊啦傻鳩見撚左幾個月

屌你老母得把口,兩個月後pop 子仲係度你條傻鳩係咪吞槍呀

本地樂隊 Dear Jane 10月15日叱吒903訪問,表示:「原來香港做樂隊要講政治架喎,我而家先知…(狂笑)」
Dear Jane 上電台咁講唔係串柒柒咩
D咀臉都好衰呀

https://youtu.be/74voRxmeyh0
紅色搖滾音樂會 民建聯主辦
Dear Jane北上就得
Supper Moment就唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞