Supper Moment盼回港開騷見樂迷 最想與女團Lolly Talk班妹豬合作

296 回覆
37 Like 1321 Dislike
有Kolor 有 Tonick, 唔洗聽過氣 Supper 啦
有條毒撚為左三千扮黃呃人 電話51778301
https://lih.kg/1933707

唔撚怪得你可以比人呃3千

屌你老母低智商低情商
我係你老母真係拿拿聲塞番你個傻鳩入閪窿算
佢哋識搞PR就唔會搞成咁啦
佢哋最錯唔係社運期間沉默
大把人都沉默,最佳例子係謝安琪
沉默就一直沉默到底
之後低調出歌
慢慢就有人知你/幻想你當初有苦衷
佢哋嘅死因就係出咗條懶風趣嘅片
咩人民幣我都咩幣都貪哈哈哈
完全係我見過娛樂圈最無腦嘅決定嚟
你思覺失調前後矛盾?吹到咁大你報國安都唔會有事,咁你出封email 做乜鳩?

呀屌你老母真係豬閪腦
痴線太耐無跟原來班友唱埋回歸歌咁癲
十年前都冇出歌 仲問埋啲弱智問題
報完先知人地後台硬
全世界都怕唔敢郁佢
實係,阿蛇秒覆左條傻閪叫陳小姐收嗲
又嚟反鏡好悶
扮黃去遊行
哈哈哈哈真係豬閪腦 屌你send夠100封呀嘛炸鳩佢個inbox 啦

快撚d做,唔做死全家
唔講已經唔記得咗佢
疑似垃圾克警蝦學生
https://lih.kg/1530827

呢隻黃豬當年就屌鳩人克警,而家報國安
建議舉報埋呢隻

成事不足敗事有餘
人地又無護鏡
你做咩姐你
我乜水唔重要,你陳小姐呀嘛 屌你廢撚到

教埋你,開vpn 開無痕開新email,唔係陣間比人拉番轉頭呀豬腦
得個講字無成本
鐵樹蘭個sunny同supper moment個sunny勁似樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞