Supper Moment盼回港開騷見樂迷 最想與女團Lolly Talk班妹豬合作

296 回覆
37 Like 1321 Dislike
講真,到時開演唱會希望買到飛
濕鳩moment奶到盡 死返係支那
Supper Moment門票銷情欠佳
https://lih.kg/2555873

放心,你應該買到
唔駛食黃牛都幾好
好撚rock 唔該排期開紅館演唱會
其實我見你好努力轉視線去班鏡狗到
大家都係垃圾分咁細做乜?身為一隊自稱香港band走去唱共創新篇 唔計政見都撐唔到啦大佬
用開show爆黎定義?
鏡狗開show爆撚過你隻濕鳩moment啦傻閪 咁點?
次次人地屌柒你隊BAND就拎鏡狗黎擋
打稻草人打到你咁撚柒
躝啦RMB rock
兩件事黎

總係有班人會鐘意攞mirror 黎比較,試圖襯托之下顯得Supper冇想像中咁肉酸

我想講就算Mirror 下年收皮,到時有另外一隊野紅咗,班人就會攞果隊對野嘅問題出嚟,又再試圖襯托同不忿Supper點解喺香港冇以前咁紅

對Supper點樣用音樂重獲香港觀眾嘅歡心,毫無幫助
唔隊正契弟
笑死 個post有幾個傻閪都拎鏡狗去轉移視線 肉酸到咁樣
Supper Moment門票銷情欠佳
https://lih.kg/2555873

想問上次開show爆咗啲咩?
爆post?
搵阿水都唔搵你哋

「企開啲啦,屌你老母
得閒講句
如果唔俾佢地講鏡
佢地連少少可以反駁到人屌19嘅論點都講唔到出黎
真 post入面拎DJ d 口水band試圖淡化SM 做既野真係得啖笑

只係代表DJ 唔值得支持
唔係SM值得原諒啊
其實成個post得你係咁提鏡
轉移視線都咪咁肉酸啦
另一隊係
佢依家D歌紅到咪得囉。根本唔關撐唔撐事。

一係你夠黃,唱得差俾人鳩撐你,莊正何CC果類
你唔黃就要靠宣傳+推廣作品令自己紅架啦。

上黎屌連登撐唔撐有撚用,DJ一樣俾人屌左幾年,但出到D作品多人聽傳唱度高咪得囉。

關連登平反撚事

MC當年食女食到人神共憤,到今日一樣可以咁多好評,用作品說話啦,
屌網民唔體諒把撚咩,未有作品點撐,連登只係一小部份人,佢得罪既係全香港人,上黎純粹屌連登網民鳩UP幾句就平反到???
做好音樂之後先講野啦
絲打個名
有買Dovey 隻碟但無去睇cd release show
我答你兩邊都係賣港 你個撚樣係咪就會收皮?
集中返suppermoment呢隊閪嘢到得唔得?成個post係咁提鏡 你同pop狗乜都提鏡狗一樣咁撚on9
Rock牙
佢哋香港都仲有一班fans嘅

上次港台頒獎禮 班fans濕扒臨出場先到
一開始就講咗係两件事黎
總係有班人會鐘意攞mirror 黎比較,試圖襯托之下顯得Supper冇想像中咁肉酸

就算Mirror 即時收皮,到時有另外一隊野紅咗,班人就會攞果隊野嘅問題出嚟,又再試圖襯托同不忿Supper點解喺香港冇以前咁紅

對Supper點樣用音樂重獲香港觀眾嘅歡心毫無幫助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞