機械人產品綜合討論區 #30 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 BAMDIE死貨地獄

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
之後買pose+勇者王要小心check
隨時買到翻版
三一devolution個版權係千值練獨佔?
好似未見過其他廠出
手上嗰隻睇耐左覺得有啲細隻,唔係好夠喉
我最愛既Pose + 都被人老翻天理不容 報海關先
太陸班仆街係咁
不論衫褲鞋袋電器
只要你搵佢代工,佢就就會自己偷偷加大產量
多咗嗰啲產量就係拎嚟自己賣
有冇Ching有紅白三一,抵唔抵玩?
諗住等出咗糧先買LIGER ZERO
點知Amazon已經賣晒
Pose + : C- hing有心,已收到好多通知,公司已經有相應嘅行動;
多謝繼續支持,留意我哋嘅資訊🙏

賣晒都唔係壞事, 即係可能會再販
己經勁多人放, 有無淆底淆到咁
點解要放
因為驚啲人買ko 版, 唔買正版

2023年仲要買老翻
同埋唔知點解啲人玩合金玩具玩到好似買樓咁
求保值求增值
見有不利消息就出貨先
樓係要嚟住
玩具係拎嚟玩
唔係投資嚟㗎
唔係呢家賣先高價啲咩?
家陣100%正版
到時一半機會老翻
100%同意,鎚都未玩就放,其實係咪炒燶左
爆米有
本身都炒唔起 明顯d人諗縮數 放左佢再買老翻玩當執返2千 好似話同一個生產線出
訂左g point 平d

真係動畫樣囉,睇番都似
基於肥仔身型今到個股關節冇咩可動,所以佢係跪唔到腳既
不過佢手腳啲關節收得好靚,就咁睇你都難睇到個摺位既
仲有條腰係郁得既,呢個係驚喜位黎
btw,如果你想隻野好似動畫直出咁的話其實可以買
見到fb有個留言仲好笑,話大陸翻出,個價平好多,品質幾乎一樣

先老翻品質唔講,但開發都要成本,抄野係拎現成,咁都講出黎真係笑死人

如果之後冇公司再出好產品,除咗指責老翻,玩家都係問題
而家隻黑開價好似平紅?
我隻係20年先後追既,都唔記得幾錢
不過印象中當時吖過同yen價差不多先買
等第二批啦 好似9月有第二次出貨
又要買埋套甲
套甲同本體一樣價有啲卻步
隻紅好似仲要2K先收到,但黑有人開1400唔洗。。
呢個價錢包三套甲加一個武裝架都ok嘅
反而素體版先唔抵
直接買通販好過
而家多咗sky x studio呢個機會我諗我會等佢出黑色多
始終主體一樣對我黎講其實新鮮感唔大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞