機械人產品綜合討論區 #30 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 BAMDIE死貨地獄

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
啲關節極唔得,可動概念不知所謂,啲甲嘅互相干涉煩到頂點
本身都唔明佢點解俾人屌上天
一開隻Line barrel我都一路玩一路屌
好彩無訂黑個隻DKLM
GSC隻 FIGURE?等現貨再睇
係 見佢張張相都係同一個pose
呢隻唔係雕黎咩
不可動架

勁換件嘅積木式變形合體黎,不過原設都係無視實物化嘅變形合體
差啲on9左
支持下pose+
linebarrel系列好可能得呢一轉有廠會出,結果出到咁差比呢條撚樣搞到死硬line,肯定無機會出vardant lostbarrel

隻ex睇人開箱都知唔掂拿拿臨一拎貨就賣鬼左,不過反而引到啲架仔放返隻alter 黑色linebarrel出黎,係ami執到隻50000 yen全新完夢。
唔係掛,仲想買隻古鐵
而家啲廠隻隻出親都好大隻,今日動漫節都睇左sky 個隻三一實物,好吸引,但無奈都係太大隻
老老實實我買完都唔會玩怕刮漆
佢擺到啲型既pose比我display 就夠
而家仲有邊到可以買到千值練r-gun
上個月見d4仲有得賣,而家冇咗
大家取向唔同無問題
我個人對老千嘅期望一直都係高可動,靚造型但唔求變形合體
趙生嘅Gravion已經好奇特,Line barrel簡直…
依家好懷念Chemical attack嘅出品。
甚至爆肩斷空我,我都明佢想點,係對POM呢隻料過度期望先出事。

呢幾日最好消息就係趙生隻大贊卡唔係唯一選擇
買街貨啦
邊到會有
千值殿?
千值殿要問問其他巴打
其他就剩返各大連鎖例如奇趣
再退一步就海外入,或者…淘
奇趣會有
淘....不了
奇趣啲老千都算齊,不過搵日旺角油麻地行一轉會準確啲
唔該晒你
唔好客氣,多啲過嚟吹水
我淨係買過一隻老千srx冇得比較
家陣我淨係買機戰呢個系列
鐵機巧隻超軍神早老千成年公佈
但都係老千早佢兩年出到貨?
老千依家開始追到進度
你咁計應該幾準

SRX我無買,但玩過朋友個隻,除左可動差左少少
比例唔太得(因為要就合體,其實我OK),加埋令面油(個人喜好), 我覺得幾正
VOLKS個隻除左合體後嘅造型,完全無得比
搭單問吓奇趣而家重有冇P+勇者王
之前喺青衣同紅磡都見過有現貨
相隔咗都幾個月又唔想專程走一轉確認
唔係可以打電話咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞