機械人產品綜合討論區 #30 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 BAMDIE死貨地獄

1001 回覆
0 Like 3 Dislike

諗住要好肉酸咁無中生有加件
原來都可以收埋到 成件事好完美
仲有好多機關位 打開先合到體又係設計得好好
重點係合體後無多餘零件呢下抵讚
岩岩瞓醒, 請問派左鎚未
五金鋪有
變成光啦
咁打左開口牌又做唔到
係抵屌嘅...

不過私心希望POSE+做得大
老千都真係走緊下坡了

呢一刻, 我心目中嘅機械人玩具龍頭大佬係GSC
講笑啫,佢遲我都預左,只要做得好就得
而且我都覺得P+真係有心有誠意做嘅
你講得好啱,對千記真係失望左
希望P+可以出到更多好嘢,遲我都等
GSC勇者特急呢個真心做得靚,無話可說
真, 上面巴打POST條介紹片, 係估唔到顧曬合體都做到呢個造型
田中老大真係痴線
己做p+ 盲粉, 快啲出貨就得
本身都預左會延上延,不過都想佢交代聲咁解
真,延期咪延期,但是都要講清楚
講好8月派貨又無消息就有啲覺得被佢撚緊
直頭淨係隻凱撒都已經好好玩
個比例又啱,啲件又收得靚
係,其實玩開玩具既 千值練 Mafex Mezco呢啲根本delay再delay係好平常嘅事,但真係R爆頭諗唔明點解pose+ Pr會選擇完全潛水唔回應咁解
我覺得係間廠可能出左大鑊野,佢哋忙緊處理好頭痛都未定
本身都預左會延上延,不過都想佢交代聲咁解
真,延期咪延期,但是都要講清楚
講好8月派貨又無消息就有啲覺得被佢撚緊
係,其實玩開玩具既 千值練 Mafex Mezco呢啲根本delay再delay係好平常嘅事,但真係R爆頭諗唔明點解pose+ Pr會選擇完全潛水唔回應咁解
我覺得係間廠可能出左大鑊野,佢哋忙緊處理好頭痛都未定

咁我寧願佢地只係祖傳嘅奉旨DELAY
唔好出事啊
blitzway個代理係咪明眼人?
新手想問下AA合金 紅三一同黑三一買唔買得過?
見到幾靚 4舊水有找
好正,兩隻都有收
同意, A社QC近乎完美嘅, 不過可動因為肥仔身型關係會弱少少, 接受到可以去馬
而且合金量好夠,隻嘢夠曬重手
真, 唔係戒Q版我都會全入
可惜又係銷量太差斷LINE

YAMATO同ARCADIA啲成品都係QC好得
但設計硬係差啲啲
係VF啲飛機先得, 不過貴同唔係合金...
應該都係倒數等摺了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞