機械人產品綜合討論區 #30 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 BAMDIE死貨地獄

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
都話左我日日屌笨大屌到一堆負評
偷膠係抵屌嘅
但是降低組合難度呢樣我又覺得無咩問題
講真有幾多人真是會做噴塗改造先得架
容易啲砌,俾多啲人入門唔好咩?
有多啲人砌,先會有機會有更多新血想更進一步做噴塗或者改造
講真好多人都屌bandai。單講就算mb post都唔少人屌,好多隻qc差,又掛住背包搶錢,瘋狂重用一套素體。
等佢出天意都等幾年
但是無可否認bandai都有做得好的地方,新手入門砌機械人模型選bandai真是好舒服,水星hg唔少素組已經好靚
成品方面,佢有心出的話都可以好正,最近隻GFFMC地死ew真心出得唔錯,唯一想屌係好難在港魂買到
Bandai 成品成日出神經刀
當年MB 初號機出到好正,
二號機就玩飢餓式開訂
成品仲要變左膠成型色笨大
bandai 模型部對比食玩系列eg smp
真係一個天一個地
smp啲19膠
雖則模型部啲kps都唔算好好
Mb初號機出到好正嗎?
我當日買完返屋企搵到唔少水口未清
夾口未處理,上色出界厚薄不一etc
所以都冇再入mb了
改咗8月出貨
你睇CM's同壽屋出SD版個patten都係咁出,應該都慣啦
SGGG又真係有必要咁出現,如終出場時候多過隻假野既,同埋咁買都係最順,假野唔係一定要既野黎,但架飛機一定係必需品
不過如果單係呢隻都仲救命唔知點買黎砌的話如果有一日出到凱号其實會仲惡頂,你要既係SGGG架飛機加GFG對腳
小道消息,pose+ 鎚仔,第一批街貨18號到

第二批大約21號到
買買買
咁lu 大今次都無走數, 真係講到8月中派
想放棄隻黑色linebarrel 轉入大獸神
支持
我終於諗到點樣形容玩緊趙平來作品嘅感覺

係二十年前嘅超合膠魂
要搵到人接
有興趣接
連登有愛
tg?
@gbf1010

VF-1S 劇場版係今年魂展最有誠意,其他都係轉色
成日都想買一隻vf-1
但諗起比例同其他dx唔夾就又唔係好想買
吾知邊到有開訂?
魂展限應該唔多鋪頭會開訂
要11月就玩的話,可能要到時搵現貨
究竟freedom個模可以玩多幾多年
世界上最環保既玩具公司
笨大:全人類都渴望自由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞