機械人產品綜合討論區 #30 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 BAMDIE死貨地獄

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
pose+其實係有keep住半年左右出新野, 不過好多作品冷門d, 唔好用自己鐘意個隻黎分做旗艦產品然後話佢一年出唔到一隻
出咁快你有咁多位擺咩
有無位擺同佢出得快唔快根本無關係
你無位的話,佢現在即刻出你都未必買啦
而且係咪pose+出就一定要買先?
暫時我都只是對三一興趣大啲,都唔知等到幾時先見到佢地開左預訂
ching有買開pose+的產品?
除左GGG,真是唔多留意到pose+的其他產品
佢之前出都係啲懷舊野, 戰國魔神 銀河旋風, 出名啲咪倍功夫, 講真佢出親都係變型合體, 唔係咁易, ccstoy 出得咁密都唔駛變型合體, 差好遠
隻超龍神真係等到火滾

好心佢唔好一次開發咁多隻啦

又要搞隻支利安 又要搞阿洛同莉娜 又搞隻乜鬼火車

熱血最強真係等孫燒俾我系列
我估我個女讀完中學都未出得哂大合体

更加唔好講絕對無敵同元氣爆發
睇下佢三一條line可以幾快出貨,不過佢連3g parts都delay
pose+ 都火滾, 超合金魂咁點.

玩具je, 駛乜咁勞氣
笨大無期望所以無所謂 pose+ GGG真心好正好期待之後果堆嘛
笑死咁我想買熱血最強果三部機可以下年年尾再算(有希望出第一隻上色模/開訂)
巴打唔好咁緊火
俾啲時間阿LU
其實近呢兩三年, 以AT呢間廠嚟計
啲野已經出得好快
唔急呀 多謝佢為我荷包著想
咁都要再多謝BAMDIE出到咁
等我完全死心, 機械人買其他廠
BAMDIE我戒剩SHM同GUNPLA
間廠來來去去都要靠一個人就大鑊啦 咩都要靠佢design
我乜撚Bandai玩具都戒撚晒
今年冇買過任何Bandai 玩具或精品
日日起隔離屌笨大屌到收一堆負評
千值殿仲有冇king j der 訂
D4toy有冇?
呢樣又真,希望佢地有培養緊接班人啦
過嚟一齊屌Bamdie
我無訂決定等現貨了
炒起
頭幾日應該OK掛
好似4g咁 一兩年就會插
有冇人有玩鐵機巧
想問佢啲手型係唔係好易啪斷?
呢隻要換件變形
麻麻地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞