機械人產品綜合討論區 #30 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 BAMDIE死貨地獄

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
基本上九成唔係用消光嘅玩具都有呢個問題
笨大最大問題係出垃圾
佢有技術出到
但偏偏為降成本所有野都左慳右慳賺到盡
出到嚟啲成品睇到都眼冤
佢自己唔使比版權錢
價錢又貴過人但一定垃圾過人
唔係可以重複模出幾個version既作品唔會出
Mb幾十款突擊exia海賊
高人氣?高達zzz唔見佢出mb但海賊就咁多
環保佢真係第一
想問樓上唔買大陸廠貨
係咪唔淘寶,唔返大陸玩,淨係食外國肉外國菜
無中銀戶口同信用卡

CCS拎足版權,產品質素唔錯,合金隻隻落足料
難得有大陸廠跟足規矩,產品又ok,等其他大陸廠知道行正途都搵到食
唔講呢d,淨係玩具,我諗依家好多都係大陸整,掛返個日本牌就算
我已經收窄到大陸品牌
唔係嘅話9成玩具唔玩得
其他3隻難d
古就直接新古
仲有想要變異參式

https://firecross.jp/ebook/series/514
勇者宇宙ソーグレーダー第一話終於出現
睇住呢個系列主角由跑車變咗做美食車,成件事有少少頹
動漫展有魔動王
其實值唔值?

超合膠魂
600一隻係抵既
睇個告示
$600係"加購價"
即係要先買其他產品滿$1000 or $1500 or $2000
然後先可以加$600買一隻魔動王
出得一般
諗起啲brave 合金

會場清貨價唔係流㗎.....
你唔係基於你有野買先貼出黎問值唔值架咩
係覺得呢三隻幾吸引
但為佢o地先駛千幾蚊, 又覺得幾(也母)(月利)
1200 蚊見
Pose+出D野質數同價位有無伏?
見會出熱血最強三部機雖然未知幾時出
暫時睇ggg設計係正,但是價錢唔平
Pose+最大問題是出product的速度實在太慢
個模都擺左出黎一段時間 慢慢等下
出得快又話人哋求其

出得精細又話人哋出得慢咁你想點啫?
兩回事黎
一年一隻旗艦產品都做唔到又真係幾難幫佢講嘢
btw望下鐵機巧三千幾蚊細細隻都咁多人買 就知其實根本就冇貴唔貴嘅問題 從來只有值/唔值
你諗下隻超龍神等左咁耐都是灰模,本身想要的都等到無火啦真是寧願佢出快少少,反正點都唔會夠bandai求其
現在佢一次開咁多line, 擔心佢搞唔搞得掂
講貴的話,匠機2萬幾銀都有人買
啲人覺得值就得
n 年前買過隻SR 合金 過一排就勁鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞