機械人產品綜合討論區 #30 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 BAMDIE死貨地獄

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
我突然發現原來KKW 巴都一樣都咁鐘意HENRY 版嘅超人
其實都係睇市場,
市場應該望落似鐘意CCS個隻多啲
但我自己個人就老千個隻夠皮

隻海膽特效, 我兩隻都覺得差咁啲野咁
HENRY真係型嘛
MOS入場睇兩次, 翻睇左無數次
兩個老豆都係正到爆
無錯 ZSJL 嘅佢我都好滿意
聽度首man of steel 會起雞皮
老千嗰隻垃圾關節喎
ZSJL可惜佢拍唔到幾多
雖然舊片改色都已經好爽

MOS啲BGM我係YOUTUBE BOOKMARK左
做野要集中時聽
咁又未到嘅
紅色除左會脫腰, 大肶犧牲左造型換可動
黑色除左頸巾限左頭個可動
其餘你覺得有咩問題?
純粹問問

利申, 我係唔太鐘意裂甲嘅老害
前腳個joint擺咁後唔借位望落硬係怪怪地
CCS真三一,對翼係垃圾嚟,已經掉咗,揸武器嘅手又肉酸,扣好多分

原電動版個摩打位都係後過腳軸心,加上連動件令腳活動,合金版倒算係用番個原版玩具個形意改成可動軸,而唔係跟CG動畫結構
CCS果對翼真係得造型靚 玩落冇嘢玩
MB 現價真係吸引 所以我已經衝左 但應該會再跌落去
老千果隻就真係唔好玩
對前臂好易甩 仲要冇力拎把斧頭
當年玩左陣已經冇心機玩 今日再拎出嚟合照比較下 發現啲關節已經軟軟地
MB呢隻實淨 單手拎斧都冇不舉問題 斧頭變鐮刀呢個幾抵讚 只係可動冇CCS既咁扭得 但我覺得已經夠玩 但計性價比就一定CCS贏啦
只係MB呢隻其實都唔差
其實各花入各眼,
因為魔改其實幾啱依家市場口味
BAMDIE呢隻真GETTER都係魔改

呼吸燈其實我都中嘅, 不過其實講咁多而唔買
係因為我無錢
聽日返香港, 我CHECK CHECK真GETTER關節先

MB呢隻如果繼續跌, 都有機入
因為有回水券
士郎巴真係好PRO
https://youtu.be/_K0WNxOxIp8
睇番啲80年代初版Zoids原來都幾多用外露連動棒,咁應該真係致敬元素黎
我果隻腳裸好鬆 已經好少玩
MB呢隻好似多貨到水浸
謝指教, 返去望下紅同黑有冇事先

已到15xx
邊到有?

如果你接受到對翼display 個幾月就摺咗落嚟,cctoys係唔錯嘅選擇,相喺街影嘅,因為我已經掉咗
佢唔係鐵線撐住嗰邊嘅咩
CCS紅真三-係軟膠翼,時間耐就自然軟化變形
黑真三一有冇改到?
冇 一樣差
一開訂就訂左既表示肉痛
晒多左5舊水
但我係會開盒粗玩無resale value就唔想再諗

MB 三一係比期待更有驚喜
對翼同斧真心正 胸肩關節連動幾好feel
body夠重手

但就係太重 同好多人一樣
一拎出嚟就feel到對腳fing fing
理解左都接受到

個座真係有啲強差人意
想插住屍站對腳都出左個座
連官圖都係咁
其實佢用返高達系個塊板已經得
係要用超合金個塊
較高做飛起pose又怕個橫身膠插唔實
話晒都成斤鐵

如果比多次機會我揀訂定等現貨
我諗我都係會訂
係愛丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞