[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (59) 王鋒尾後針!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
碌返上面咪有動態香b
瑞銘唔係假tyson yoshi咩
跳舞Tsoul正d
幫唔緊要 佢幫得柒
變相默認條友有做過 But So What
大佬呢個世界唔係個個好似你價值觀咁
同埋好似你地咁仆街架
解決提出問題既人
爺爺膠戰都講過 遇到不公平既事要自己爭取
如果膠戰導演係呢條柒頭皮 應該呢句野都Cut埋
應該係驚阿澤係自己ig爆料
所以諗住咁剪黎人格謀殺佢
但diutv估唔到香港人好重視公平性 唔似某國人
所以而家出咗街唔知點收科
ching你不如講吓你想要咩類型
Nathan都俾人話負心漢
已經做咗超級透明仔
睇返先見到佢都係qq freakin nightmare組
班人發現護鋒失敗
開始吹風話啲jer住鋒嘅人係認真撚 睇到煩
呢啲仆街唔jer到佢霉只會助長更多嘅仆街
俾人屌今屆剪得唔好睇咪就係因為咁
剪到件事好平淡 全部觀眾得個估字
會睇節目嘅本身都會睇
唔睇嘅 單野剪到咁悶都唔會吸引到新客
剪成咁其實都幾無謂 你話有嗌交打交就話啫
而家仲要好似無啦啦俾人屌觀眾同阿澤小題大做
(對參賽者黎講其實唔小 仲要背負組員命運)

選秀節目真係好易因為剪接而寫死/寫好一個人
好多人設的確可能係靠節目剪接俾嘅
更多野可以透過參賽者自己出post或者live睇到

而家就係節目組功力唔夠做唔到呢個效果
個IG STORY仲"害"死埋王鋒
播咗咁多日都仲有人問呢個係邊個
仲要唔止一個參賽者俾人問

雖然大家成日鬧花姐
佢係唔識做經理人
但佢的確係呢個節目嘅靈魂
花姐好似好似用story同觀眾嘈佢都做開坦
我自己覺得你搞一個比賽
咁多參賽者 再一兩個呢啲閪人都正常嘅
問題係你個節目咁剪擺明想造阿澤
但又得佢一個反映件事嘅畫面
當事人完全冇下文又冇野發表
成件事好突兀唔知要表達乜
咁其實節目組想點呢 引人討論啲咩呢
然後件事開始發酵 隨一兩日準備沉喇
導演又突然衝出黎滿嘴歪理死攬

睇到人R撚晒頭
一個參賽者咁值得要節目組咁做?
應該係驚阿澤係自己ig爆料
所以諗住咁剪黎人格謀殺佢
但diutv估唔到香港人好重視公平性 唔似某國人
所以而家出咗街唔知點收科
俾人屌今屆剪得唔好睇咪就係因為咁
剪到件事好平淡 全部觀眾得個估字
會睇節目嘅本身都會睇
唔睇嘅 單野剪到咁悶都唔會吸引到新客
剪成咁其實都幾無謂 你話有嗌交打交就話啫
而家仲要好似無啦啦俾人屌觀眾同阿澤小題大做
(對參賽者黎講其實唔小 仲要背負組員命運)

選秀節目真係好易因為剪接而寫死/寫好一個人
好多人設的確可能係靠節目剪接俾嘅
更多野可以透過參賽者自己出post或者live睇到

而家就係節目組功力唔夠做唔到呢個效果
個IG STORY仲"害"死埋王鋒
播咗咁多日都仲有人問呢個係邊個
仲要唔止一個參賽者俾人問

雖然大家成日鬧花姐
佢係唔識做經理人
但佢的確係呢個節目嘅靈魂
花姐好似好用story同觀眾嘈佢都做開坦
佢淨係會出黑底白字叫春story
青靚白淨 charm嘅
其實我想知點解佢哋會覺得係小事
萬一真係影響到賽果咁點先
同埋宜家係講緊背叛喎
個道德責任唔係仲大過篤灰咩
仲要由節目嚟睇,王鋒唔跟綵排跳落台,同本身排好嘅lighting都唔夾,本身都會影響到節目出街嘅效果
點解可以當係小事
呢啲直頭要俾電視台blacklist啦係咪呀

我都唔知係咪本身剪接嗰個人都唔gur王鋒
如果淨係俾阿澤一個講嗰段都無嘢
佢哋仲要補埋綵排同真正上台嘅影片說明嗰度先癲
驚死你唔知王鋒改咗step咁

我都好想知花姐會點處理呢件事
我最記得佢同個製作組成日強調做節目要心地好
佢同人嘈唔緊要
但佢嘅話唔會寫到單野咁悶先囉
請你留意下香印BB
佢係貴公子型
https://youtu.be/Kl1Wh013fZc
其實造星二B4已經證明靚聲組合係有得做(啱啱youtube全民造星 咁多屆最多view都仲係B4 你好不好)一直都好似得c allstar 講緊全隊都唱得 無乜其他 今屆識搞真係組隊靚仔又唱得嘅啦 其實有好多可以揀 定驚打自己個12粒仔 希望完咗有其他公司試搞
補充:佢騎馬代步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞