[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (59) 王鋒尾後針!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
Lyman ig真係好搞笑,同一個story po兩次
其實睇返之前Kakit分享星辰B幕後夾歌
Lyman唱歌我又覺得好ok wor

https://www.instagram.com/p/CtPF8ykSwqj/?img_index=4&igshid=YmQ5MjYyNzNkNQ==
(條片喺第五格)
我見有集40強話係母親節
聽過話阿正似阿占
又一個family
答咗就真係要扺制
我覺得佢個Key入低咗
想聽佢唱多啲先評論
我見到都笑咗
諗起佢努力學用IG就覺得好得意
真係唔該唔好再亂咁砌做一團
不過我個訴求係想出面唱片公司組咁大個發展潛力唔該識do啦
而家仲學埋tg
得番呢度可以瘋狂痴女mode
首歌勁老土返咗深圳咁
佢已經識玩個錄音好J到
cho同adams谷內啲對罵笑死我有印度腔
啱啱香印終於tg谷現身
但係紅組個表演真係好劣
藍組次次都俾我覺得佢地可以做個more than that嘅表演,show唔到最好睇嘅一面
Ig錄片多數聽落好過攞枝咪上台唱㗎
呢段片不能作準
上一轉改編唱下流社會o個陣
Tim 就話比賽你要 show off d 你自己擅長既野唔好去搞第 d 突破自己

而家呢組自創歌同排哂野黎 show off 全組人各自擅長既野
你又話佢地無帶個 message 出黎

屌你紅組唱 freaking nightmare / 橙海 / 單身 23 年又有帶左 d 咩自己既 message 出黎?
佢TG條自拍好sweet
btw公公婆婆我笑咗
佢 d 舊相左右剷青平頭好 tradition 既 ABC cut 就好老土好 leung
而家轉返髮型差勁遠
應該唔會拖咁耐啦 見佢地三月都好似有拍 似係40/30強
同埋今年拍完先播 好似母親節第二日就播了
好鐘意chit!
可惜到依家都冇乜機會畀佢表現
其實bts 先至最拉到人入坑
可以睇到組員之間互動 紅藍組兩邊都有好多好fun 好玩得既人 但就冇乜係個節目到睇到 好似藍組湯圓事件都冇剪到入去 希望製作組喺之後集數都可以放多啲bts
前傳mv一直覺得第3個rap英文嗰個勁好聽
原來就是chit
岩岩睇藍組佢地開live 先發現做工佬同宇軒好fun
同埋原來係宇軒教做工佬睇連登佢9upper程度同kakit差唔多
如果有多啲呢啲幕後嘢睇下咪好lor 佢地之間既互動其實好好睇
屌個濕鳩導演嘅邏輯同林奠話條例撤回咗你哋嘈乜鳩一撚柒樣
而家講緊嘅係道德嘅問題
咁樣陰人嘅參賽者真係恕觀眾冇辦法容忍佢
大馬audit 係咪好好做
佢好似好得閒咁,完全顛覆我對audit嘅睇法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞