[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (59) 王鋒尾後針!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
睇返造星profile先知
完全唔起眼viu今年啲契好似仲衰咗
講真跣佢果下講咩兄弟情
佢無諗過呢樣野啦
靚仔今屆好似窄啲…睇吓依啲有冇啱洗

https://youtu.be/hMb3PdgBSJI

https://youtu.be/8okXgLW4ZXw

依段記得mutehttps://youtu.be/6_lNo8A6uoQ

如果佢第一日出場係笑住出
成日覺得節目組專登剪晒佢苦瓜乾樣出嚟
KC、Nathan暫時都正正常常嘅
唔出啫
本身王鋒件事可能再過多幾日冇太多人提
或者佢再出場又會俾人鞭幾野
而家呀導演定邊個衝出黎柒
又俾人捉到佢係FB留言讚
真係睇得多都對王鋒非常反感
導演就更加乞人憎幫到咁明顯

想專注番啲有才華嘅參賽者多啲囉
屆屆都話全民造馬架啦
但呢單野真係咁多屆最鳩乞人憎之最
佢有咩咁吸引咁勁要po晒story死攬呀?
Amber chan
求唔好鞭
如果真的入左十強根本要逼佢退賽踢佢走啦

可以咁樣公開跣人都無後果,以後所有造星或者其他diu搞嘅比賽仲邊有參賽者努力提升自己,全部諗下點搞死對手算啦,反正俾人踢爆都唔會有punishment 仲有製作組包底,幫手調轉頭屈返受害人
很高興認識你
KC跳舞喺呢屆唔算出
Nathan好似連長處都冇
樣同星味又唔覺佢哋有
屌那媽,導演乜撚野歪理呀,一定要狙擊黃蜂後尾針直致佢收皮
jason又靚仔又高大屌打王鋒啦
王鋒個樣賊眉賊眼咁
好似….真係冇可能未執好造型
我自己覺得你搞一個比賽
咁多參賽者 再一兩個呢啲閪人都正常嘅
問題係你個節目咁剪擺明想造阿澤
但又得佢一個反映件事嘅畫面
當事人完全冇下文又冇野發表
成件事好突兀唔知要表達乜
咁其實節目組想點呢 引人討論啲咩呢
然後件事開始發酵 隨一兩日準備沉喇
導演又突然衝出黎滿嘴歪理死攬

睇到人R撚晒頭
一個參賽者咁值得要節目組咁做?
香印囉
香印啲痴女快啲貼啲靚相嚟震懾下佢
睇番on show版 阿澤係有跳lock果個step 但王鋒果下已經跳左落台
痴線 就算真battle都有battle道德
更何況呢個唔係真battle
節目組似就係想死攬王峰 我估簽左
呢屆仲要海外都播,姐係全世界都望住diu嘅節目組有幾是非不分,原告變被告

其實都幾好笑
啲logic錯撚哂,咩叫"唔應該喺節目上講比全世界知,連節目組都鬧"
即係個節目係阿澤自己剪,唔撚係節目組剪嘅

星1-5間黑房就係比人講真話架啦,唔講得咪cut撚左佢囉
同導演個兩姊妹論一樣
Diutv覺得重覆講多幾次就會有人撐
咁易洗到底咩 以為香港係強國呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞