[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (59) 王鋒尾後針!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
訪問佢隻眼好矇豬眼
無聽佢啲歌,唔怪知唔識。
啱啱聽返尋日藍組果首 louda
幾好聽呀,我覺得
啲評判真係食咗屎嚟,一個講完話要帶出message另外一個又跟住講隔離嗰組唱到走晒音都可以話唱得好好
雖然得171
雖然好leung但係呢首歌好洗腦
可以話作得幾好
痴線,咁靚仔真心搞唔掂
有冇人鐘意藍D既Chit 阿哲 好鐘意佢唱歌作歌
但見好少人提 佢youtube啲cover都好正
老實講句
我自己本身有對跳舞出身嘅mk係有性格上嘅偏見
佢依家某程度上係代表緊玩跳舞嘅人
甚至影響往後參加造星嘅參賽者/比賽嘅風氣
好可惜明明好好睇
我指決賽前,60 40強係幾月嘅事?
係Jay Fung既Freaking Nightmare
個頭young左
王鋒一開始就出嚟道歉求原諒兩個再上演兄弟情咪冇事不過咁就冇drama,依家節目組高級黑令件事繼續發酵好過,令人邊屌邊睇
但ben依家
再進化咗
我睇咁多屆造星,參賽者之間係會有衝突位
但從來都唔會係喺表演當中俾伏人哋踩
你平時點嗌交打交都好
你上到個台度就係專業架啦
而節目組嘅取態更加過份
佢哋息事寧人同想滅聲嘅做法
係唔係只要say句sorry,呢啲小動作就可以繼續做?
咁Dance battle kick跌人都得啦
啲咁離譜嘅嘢大陸啲垃圾選秀節目都無發生過
你哋自己檢討下係咪請餐飯就可以解決到
但我鍾意佢之前黑髮多啲
黑髮感覺再日系王子啲
不過就算有啲道歉鏡頭,頂多係話幫件事畫上句號
王鋒呢個人喺我心目中印象都會好差
人品呢啲從來都唔係睇佢平時對你有幾好,而係關鍵時候對你有幾差
睇返youtube live 香印既性格真係好好
成組星辰B個氣氛都好好 每個組員都好
連登po心水男團係咪呢幾個鐵膽
香印 亨仔 kakit hayden
其實組團就不了
夾硬將啲唔係太夾嘅仔仔擺埋一齊又想佢哋有團魂都真係好勉人所難
佢哋solo可能仲好睇
我反而係第一次聽覺得幾好
但係聽多兩次就覺得唔好聽
不過藍組個item係好過紅組好多 所以比我都係會投藍組
節目暗黑兵法谷收視
睇佢地ig 60強好似係情人節 40未知 但我估20強 > 10強係四月尾五月頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞