[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (59) 王鋒尾後針!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
佢同Tiger Foo嗰對閪迷眼都好撚搞唔掂
diu都係果句
王鋒咩住好多人嘅命
唔通阿澤輸左唔洗foul人
人地輸都要交2個人頭呀
唔好講到自己咁偉大
阿澤篤唔篤一回事 佢咁講都係justify唔到點解要臨時改step
同埋成段野有少少pr味 可能我已經先入為主左
成間公司上下一心捧王鋒
個導演做人都唔識 學人生女
佢姐係教個女不擇手段 出賣兄弟都唔緊要呀
事後識講對唔住同補償就得
最緊要贏 只會有人記住贏果個
我唔否認只會有人記住贏果個 但做人唔撚係咁囉
收皮啦個導演
到底睇中佢啲咩
你話捧nathan我都仲明
尾後針跳舞係唔錯 但係有出彩到覺得佢會紅咩
得罪講句 所有支持王鋒既人基本上道德觀念都有問題
都係一班為求目的不擇手段既死仆街黎
似捧殺
王鋒本人出嚟講最實際

Jason打手
有冇人覺得造星4全面屌打造星5
https://lih.kg/3413301
先第一輪小組對決啫
星四都係狼人殺嗰round先戲玉,然後又開始後勁不繼決賽悶
成日見到呢啲咩法唔法國無人睇po
好唔好睇po已經係答案本身
唔好睇會棄劇
[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (58) 王鋒尾後針!
https://lih.kg/AdLvQhX
#758 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

中曬

佢好好人嫁只係為左組員大哥哥黎從來唔係為自己
跣自己兄弟咋嗎佢又無贏到咪道左歉囉你仲想佢點喎
點解阿澤仲要周圍同人講佢咁仆街,點解你地唔覺得阿澤先有問題,阿澤俾人害完之後將自己兄弟點跣佢揚曬出去喎
唔好爭啦 造星一屌打哂咁多季
覺得係viu對locking情有獨鍾
淨講locking王鋒係勁過阿澤 節目組索性剪到要攞兩個人嚟比較咁
明明前傳dance ver兩個合作幾好睇 以後見唔到了
有啲人拎views數/followers黎講其實有啲無謂
點樣比較 呢輪小組啲片淨係出咗幾日 就算係pre round啲片都係呢個月嘅事
邀請佢做伴舞先正
跣到你果team 差d輸俾自己
然後到你俾人foul,我就請你幫我伴舞,睇我對你幾好
唔好唔記得我有請你食飯添架
請食飯可摸以請咗三日一餐先
好擔心佢健康
最好笑係佢地覺得澤唱王峰跣鳩自己有問題
佢地自己就走去唱澤死都唔原諒人,又拒絕做王峰伴舞唔原諒兄弟性格差

笑死人,當觀眾白痴咩
其實計view數我覺得差唔多
Marf pre round條片已經係星4最初最多人睇嘅片
都係100k左右
其實同taco嘅view數差唔多
但自選表演嚟講,view數的確係算少咗啲
至少今個禮拜都係得和平之前比較高
不過都係得25k
咁公道狂上年啲片view數真係爆上去快好多,好記得連sica執生cut都係一個禮拜內上幾十萬
唔知之後兩round會唔會多返啲人啦
但依家明顯係少咗好多人睇
如果唔係PR/本人
佢係咪間接話緊佢哋成個圈子都係閪人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞