[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (59) 王鋒尾後針!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
發現佢最大問題係嘴型
所以合埋口抿嘴幾正
似係,有咩理由一開波介紹佢,就用「似王鋒但葡萄王鋒」嘅故事做包裝?
阿澤係阿澤,但就形容到係王鋒個跟班咁。
真心正義迴廊我覺得佢演得好誇張唔舒服
啲ig勁好睇 成件事立體好多
導師live逐個參賽者介紹
紅藍兩個ig
參賽者自己圍內ig live
參賽者post bts
今晚有hayden bb新歌聽
g chi
瞓醒發現琴晚粗lewis Adams 入咗香印tg group 傾偈
香印終於入咗嚟 又有錄音又錄片
佢地三個好 fun 但我太早瞓miss 曬 同埋而家個tg group 都就快1000 人 都幾快手
星辰B係比ig live 圈粉鐘意晒成組明明佢地自選fail但又最鐘意
大家😭😭求吓你哋 我唔想同Lewis CP 😭😭

公主好q
佢條女係win win仲唔夠衰呀
香印同粗講money together make
公主: please take care me i need a sugar daddy
好0尊啲人 叫粗去買follower
粗扮captain announcement
香印條片無端端叫人拉筋同埋提醒公公婆婆小心過馬路 笑死我

想睇星辰b 拍vlog
香印嘅思路都好難捉摸下
香印個group琴日先500人
發生咗乜事double咗
香印琴晚入左group
無啦啦叫公公婆婆小心過馬路真係好好笑第個人咁樣可能會趕客,但香印做有種cap america嘅cute
公公婆婆睇住過馬路
想做公公婆婆比香印扶住過馬路
公公婆婆小心過馬路 天氣熱飲多啲水
小朋友聽爸爸媽媽話
同齡人拉多啲筋
思路好跳脫
重點係睇得出佢係真心呼籲
真係好得意
可唔可以揾香印拍多啲宣導片
教埋我哋點拉筋
覺得tiger foo好似張曼姿
香印tg group已經過1000人
You are very famous now Linman
下 佢出歌?
pin
佢有個youtube channel 會自己同friend寫 呢首我覺得好正
https://www.youtube.com/watch?v=CLlMxNYsEs4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞