[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (59) 王鋒尾後針!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
其實係佢哋掌握唔到流量密碼姐
話咗俾佢哋聽剪多啲香印就會多啲like
死都唔肯public香印條片
Lyman fans剪嘅cut都已經幾十k
然後分組自介度又唔剪多啲香印講嘢
走去剪啲講到口臭嘅遲到嘢
Nobody cares好唔好
linman嗰下由pre round已經擔心緊係咪有hidden agenda
定純粹又係diutv式是是但但
無追開
有冇邊個仔好J或者大熱?
KC唔洗介紹thanks
但99個得佢一個喳喎
加埋今次王鋒尾後針事件
我對節目組嘅信任度大減
fb有人話係首歌版權問題,但係無法證實
唔做伴舞會唔會被人話小氣架
人地都道咗歉請咗你食飯 點解你仲咁計較
其實唔係好明
跣完我仲要請我企喺你後面襯托你係咩意思
咁樣拒絕都有錯?
https://www.facebook.com/groups/idolacademyforum/permalink/3496257753942717/?mibextid=DcJ9fc
出story嗰個導演仲要俾人捉到喺fb group度留言撐王鋒
Mon得咁實但又唔識do架噃
真係好撚on9
私心推介:
紅組:亨仔(N亨)、Owen Lai、Tsoul、Anson Wong
藍組:Lyman Heung(香印)、Kakit、Taco、Carson

特別推介
唱將:Mark Chan、Adam Sang、樂樂
跳舞:阿澤、Stick
馬拉幫:Ritchie(做工)、Kingston
鼓佬:Jason Loi
王鋒我都係taco rap先知佢係親生仔
今年姐係呢4個契?
https://youtu.be/tREB05kCZAU
其實成組星辰B都幾好
原來瑞銘係大熱?
點解會契瑞銘
Thx bro 去睇下先
佢哋係咁撐呀鋒哥
自己搞到一鑊泡好心反省下,唔好日日上網發脾氣啦
佢係邊個
今年viu咁bad taste
正式宣佈moley又贏
本身我都相信903 10子個list
但oscar死左姐係可以作廢
訪問應該似viu想吹既風
單身隔離派對
老懷安慰
moley哥終於唔駛做坦
Viu年年都捉錯路
今年仲要一早拍晒

最好笑佢講到王峰對人nice 有想挽回呢位兄弟
但澤俾節目組屈完再俾導演咁樣明踩暗踩之後,王峰本人係選擇消失,無出黎幫澤解過話,無話過係自己唔啱在先希望唔好再jer住澤

充分感受到佢嘅內疚、歉意同對澤滿滿嘅兄弟情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞