[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (59) 王鋒尾後針!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
日日仲係度撥火
當事人都潛晒
瑞鋁都大熱?
可能viu以為呢排興本土所以香港參賽者先受歡迎,當海外參賽者只係gimmick + condom點知香印人氣領先
我愛星二
我開始懷疑佢哋係高級黑
每一個人都要為佢自己嘅行為負責任,冇人有義務為佢嘅錯誤遮遮掩掩
點解班柒頭覺得澤將件事講出嚟反而係做錯嗰個,成班人都戇鳩鳩,錯撚晒
今年啲場外花生多到
仲要節目組今年太廢
結果反而個風向更加失控
屌你老母 對唔住大撚曬咩 大家都係比賽 得你果組背負住人頭咩
仲有咩叫私底下講就得 你隨時害鳩到人個星途就咁玩完 仲想人幫你冚住
但契到原地爆炸花生滿地先係造星優良傳統嘛
https://www.facebook.com/groups/idolacademyforum/posts/3494782524090240
呢個post留言有人出左綵排片
碌完之後係王鋒向後 阿澤跳先,
所以一定唔會係發台瘟,跳錯step,個台唔夠大
係有心搶黎跳
come on我哋dancer 界覺得好少事
你哋啲外人大驚小怪
我都鍾意N亨

希望佢出到道唱歌
其實佢講咩版本都合理化唔到呢個行為
佢本人出黎解釋完都只係更確定佢係仆街
大家都背負住幾個人頭啦又唔係得佢
根本點講都唔通
而家節目組就係話你知:

好心贏咗就咪嘈啦 我地捧嘅係王鋒
嗰組淨係見到owen
假mc唔係philip咩
今年太多假mc
一個二個唔係扮mc就係俾人話似mc
對唔治
我都開始分唔清
我都係依個表演開始中意owen
笑死,曲定直呀佢
咁講咪證明真係黃鋒尾後針囉
唱歌嗰啲真係幾好聽喎
但有冇靚仔
推香印好似當年星3 阿Ben 咁,唔受ViuTV 捧,推到佢變冠軍
香印
星二d跳舞item好正
反而我覺得星一d表演都無234好睇
不過星一真人show黎睇係過癮
屌柒咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞