[KPOP] K-POP 2023討論區 (29)

1001 回覆
3 Like 23 Dislike
仲話自己唔嬲
呢個channel咪搵nmixx
爭墊音/修音呢D好無意思
有料既話唔需要去討論,聽得出
Queens puzzle2 咁多咪嘴又霉實力又差都想紅
最後都係忍唔住...
https://lih.kg/3063710

有片 TWICE成員演唱會走光 露出乳頭
https://lih.kg/3365267

:我不是璉粉
唔駛拎it's live嚟判斷唱功
聽唱功都係Encore同電台優先
正想講
its live 其他人修完 好易入口

但New jeans 修完都咁......咁現實咪......
encore 同 電台?係咪都係就咁search

https://youtu.be/2gyJW3AiPYY

電台應該點search?
弊在係最多人睇嘅'Vocal'片呢
上去宣傳姐
電台個人推介Kiss the radio嘅Live 覺得算最Raw 唔係咪歌名+radio live試下囉
不過新果代女團有幾隊好似極少唱電台Live 唔知你想睇邊隊
姜丹一上呢個節目就可以變歌神
冇backtrack都好過nj啦
終於
由30歲等到就40
文彬母親的懇切呼籲「不希望兒子因為謠言而被討論」

13日,文彬的母親通過Fantagio在ASTRO官咖公開了文章:「大家好,我是彬的媽媽。首先,雖然路途遙遠但卻來訪問的粉絲們的花、信件和真情實意給我帶來了很多安慰。真心地感謝大家。也希望粉絲們能健康和獲得安慰。我寫下這篇文字的理由是,所有人都在追悼和思念我的兒子,但在部分少數社區出現了無差別的謠言。作為母親我看到這樣的謠言很難受,擔心因為這些不實的謠言而讓很多人受到傷害,也擔心真心想念我兒子的粉絲們的內心也會受到傷害。」

文彬的母親呼籲:「不希望我的兒子因為這樣的謠言而被別人討論,懇切地希望不要再出現未經確認的謠言。希望彬非常喜愛的粉絲們不要痛苦的活下去,真心感謝大家的心意。」
YG?
特登講係組合,唔包solo
就唔使提Jisoo
閪hybe啲PR
同埋嚟緊有Baemon、T5同Treasure
但見到老楊個種「YG要有佢主持大局」個衰樣就憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞