[KPOP] K-POP 2023討論區 (29)

1001 回覆
3 Like 23 Dislike
【twi】消化剪的醜劉海的辦法:
擺出女王般slay表情

怪埋髮型
支持細公司寶藏男團
點解對波咁大手臂可以咁幼
睇唔睇?
第一次嚟香港,要支持下
撚有消化到 搞到我消化不良就真
MelOn 5 Minute Chart:
#1 @BTS_twt - Take Two [+1]

係咪又要拉返20首歌上榜
細公司女團pak冇了
擋完星船到hybe出手,唉
我都係 想睇雨傘現場做愛
大公司真係唔同啲
狗狗潤浩可以屌到我反白眼
[DEBUT] BTS "Take Two" 02PM KST Update:

#6 Bugs
#7 MelOn
#26 Genie

安全啦上市公司女團
我發覺你嘅思維方式有問題
典解既
Circle Chart 銷量月榜
「連6000塊都不捨得花了嗎」
被「0元」YouTube Music超越的Melon
據韓媒報道,越來越多的韓國人為了一個月能省下6000塊錢註銷音源平台Melon賬戶,轉投YouTube Music的懷抱。以韓國3871萬名安卓系統用戶為對象實施的調查顯示,今年4月份YouTube Music用戶數已達5,212,743名,創下歷史新高。自去年10月首次超越Melon之後,迅速將差距拉得越來越大。同期Melon用戶數為459萬名,Genie Music203萬名,FLO128萬名。
業內人士認為,YouTube Music的迅猛成長是得益於YouTube的買一送一策略:只要每個月支付10,000元左右訂閱YouTube Premium,就可以免費享用YouTube Music。這對本土音源平台來說是一大噩耗,既然只要訂閱YouTube就能免費享用音源服務,願意每個月花6900元續費Melon的人當然會日益減少。

另一方面,韓國公平交易委員會已經從2月份開始啓動了針對訂閱YouTube Premium贈送YouTube Music服務是否涉嫌壟斷的調查。

Youtube music快啲搞年未頒獎禮
melon除咗攞嚟畀英雄fans同bunnies打飛機之外真係冇乜用
英雄哥長期十幾隻歌霸住 係少煩
啲師奶得閒唔睇youtube有錢冇定洗你都耐佢哋唔何嘅
kakao 再有錢都唔會打贏我地google
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞