[KPOP] K-POP 2023討論區 (29)

1001 回覆
3 Like 23 Dislike
收爺啦弱智
有kura墊底
講事實
食左,都幾能難頂下
同佢地encore差唔多

好多團嘅團綜都幾悶其實
尤其sm嗰啲自製物料
好似fx咁 唔夠前輩出名又唔夠後輩多關注
https://twitter.com/i/status/1659816830670897152

[KPOP] K-POP 2023討論區 (26)
https://lih.kg/zOKBviX
#543 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

夠唔夠呢條能樣難頂
35秒開始 勁癲
有冇人諗過lightsum可以cut完人大半年都唔CB
對上一次係2022 5月
希望cube愈做愈發
然後cube入面仲有練習生喺度?好心唔好害死班細嘅前路
自己都覺得自己難聽
小元早會報道完就番宿舍訓啦,訓覺時薪高老師幾萬倍
Cube: 咪派咗人上Queendom Puzzle囉,仲想點
同Weeekly差唔多
波台狗唔好咁hateful啦
4Min紅>CLC 唔紅>gidle爆紅>Lightsum唔紅
即係下隊爆爆爆紅
MOMO墊底都冇份地底泥都不如
@JYPETWICE re-enters Spotify USA Top Artists chart at #194, following their Sofi Stadium concert! 🇺🇸

— The group extends their record as the longest-charting female Korean act on the chart! (116 days) 💫
同Rockly差唔多
美美的

其實可以執埋佢
想進出禾櫻鼻哥窿應該好緊

🔥韓網熱帖評論翻譯🔥 “Weverse演唱會空座那麼多 有點嚇到我了” SM家族演唱會都能填滿世界杯競技場 HYBE演唱會卻連體操競技場都空了那麼多座位 有點嚇到我了哎 而且登台表演的也不是只有HYBE家的藝人 還邀請了其他公司的歌手....房時爀的如意算盤沒能打響 旗下各家愛豆粉絲們們大多都是專注自家 家族愛缺缺 說實話 哪怕只有10%的阿米出動 場子肯定也就座無虛席了啊...看來TXT和ENHYPEN現在還是沒有圈到足夠多的粉啊 cr.pann.nate

9百幾蚊人仔睇家族con叫貴
https://youtu.be/ak490-PtOuU

而家先睇番
its live 呢d tune 音 重唔重手?

如果唔重手都幾勁喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞