[KPOP] K-POP 2023討論區 (29)

1001 回覆
3 Like 23 Dislike
追到架啦
屌仲以為係潮文嚟
乜唔係咩?
我發覺大家嘅思維方式有問題
一、而家個社會氣氛已經冇人介意izone係唔係造假團
二、韓初媛李佳恩走咗同佢地會唔會走紅無關

雖然做假係好厚顏無恥,但正正就因為造假選出嚟嘅成員先會質素咁高。係社會開發初期,民智未開嘅時候,公司又冇乜資源,俾網民選出黎好兒戲,亦都好難長遠地發展,izone嘅出現係促進整個kpop嘅進步,唔應該因為造假一時而無視izone對整個kpop嘅貢獻。
造假俾佢地嘅壓力好大,所以佢哋喺某啲方面比其他團體下更大苦工,公司亦冇因為佢哋係選秀團而優待。
我相信時間會證明一切,我嘅推測應該冇錯。
老老豆豆新牛喺呢個時代有晒咁多媒體助攻(聞西珍又買playlist買通稿)先咁容易傳播啫
WG嗰代又冇tiktok,youtube又未發達到做到全國宣傳,都係靠電視台電台等等主流媒體,喺國內傳唱度都可以咁高,新牛擺喺嗰陣時一早flop咗啦!JYP又係唔識do擺咗WG去外國
nobody仲要紅出韓國 當年我哋成班小學雞都識唱識跳
想個今次邊個講英文
唔係啊話
Love Dive After Like IAM都未到佢地啦
真唱實力而家無人care架啦
最緊要營銷
https://youtube.com/shorts/uRZMhbY0-8w?feature=share4
Aespa💗 咁多首歌黎講,依首啲歌詞係好柒
想提你就Comeback姐
呢d post陸續有來
計全球牙
NewJeans is easy
✅ First U.S. performance of the #READYTOBE Tour
✅ First female group to perform AND SELL OUT #SoFiStadium

Congratulations, @JYPETWICE 🌟🫶

#TWICE #트와이스 #READYTOBE #TWICE_5TH_WORLD_TOUR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞