[KPOP] K-POP 2023討論區 (29)

1001 回覆
3 Like 23 Dislike
Dismissed
佢唱功係幾差 但未至於好似lessex嗰三個咁音癡
起碼佢聽得出自己走音有嘗試調返啱個音
Dis.......
你想表達啲咩

佢呢個樣幾得意

好男仔lm
澳門見
Gusting…
JYPE爲這個預告片寫的文件名爲“TW-JH-M1-Title LOGO Teaser”。

ONCE 認爲預告片是爲了志效的個人solo!

JYP一姐之位究竟邊個坐?

Lm

世最可貓貓LM
我正了
好聽過你隊T寶

7月日本line小分隊 8月隊長solo
我T寶繼續大發走花路吧
https://twitter.com/aboutmusicyt/status/1665309980130439168?s=46&t=RYwrseayX-Ck-DLW4hhaBg

會唔會好似aespa咁
人地撞Lesex GIDLE
佢地就撞NJ Jungkook
然後翻生?

Kpop 好女仔留名

lm
Lm

留名
EXO-CBX因S.M不公平合約行為向公平委提起訴訟,要求全面調查S.M旗下藝人專屬合約

EXO伯賢、XIUMIN、CHEN律師表示已於4日向公平交易委員會起訴S.M“交易時濫用地位行為”。公平委早在2007年10月、2011年1月就對S.M下達了兩次糾正命令,但無視該糾正命令的不公正合約行為仍在S.M堂而皇之地發生。

一直以來S.M反复的慣例和行為並不僅僅是伯賢、XIUMIN、CHEN的問題。考慮到很多其他的練習生和藝人,損失規模可能會很大。而且考慮到不僅是現在,未來可能也會反復出現不當行為,三人為了後輩練習生、藝人不得不站出來。

CR. 米兔的韓流生活

應承我,唔好再打蛇啦好嗎?
人間嘅惡意見到美人同大奶奶就無架喇

面:望咩呀望
LM
SISTAR投票
夏日風(loving u, touch my body, i swear, shake it)
怨婦風(alone, i like that, give it to me)
全部都好聽 揀唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞