[KPOP] K-POP 2023討論區 (29)

1001 回覆
3 Like 23 Dislike
一定好正
念念勁靚
造假團成個朵臭撚哂,人氣最高嘅狗竹退咗團,基本上都冇乜發展空間好心嗱嗱聲解散啦,成隊賊仲好意思出嚟
我發覺你嘅思維方式有問題
一、而家個社會氣氛已經冇人介意佢地係唔係造假團
二、圭悧走咗同佢地會唔會走紅無關

雖然做假係好厚顏無恥,但正正就因為造假選出嚟嘅成員先會質素咁高。係社會開發初期,民智未開嘅時候,公司又冇乜資源,俾網民選出黎好兒戲,亦都好難長遠地發展,f9嘅出現係促進整個kpop嘅進步,唔應該因為造假一時而無視f9對整個kpop嘅貢獻。
造假俾佢地嘅壓力好大,所以佢哋喺某啲方面比其他團體下更大苦工,公司亦冇因為佢哋係選秀團而優待。
我相信時間會證明一切,我嘅推測應該冇錯。
我都係俾我嘅意見
大家唔使太認真
隻album 啲歌都幾悶
熱帖:Winter堂堂正正地在ins上傳素顏照呢

Heidi?
造假團老是常出現
造假團老是常出現
都係當我冇講過
真係行運
都係當我冇講過
又有白卡。。。
民智未開就可以無民主
你快啲返大陸啦
造假都有人搵理由撐
勁大
同個假膠認真 牙環2.0
話說
琴晚又夢到aesps giselle🤮,連續兩日夢到佢,好幸福呀我。

事源我琴晚玩完FPS戰爭Game,個夢就帶入戰爭元素。

咁夢入面我就係士兵。我係天橋上面伏擊部分上橋的單兵敵人。因為命得一條,勁驚死。敵人不停上天橋,再向我相反方向前進。點知殺殺下,下一個出現竟然係giselle🤢

佢又係黎過橋。當佢過咗之後,因為好奇giselle💩去邊,所以跟上。當我向前進時,giselle🪦返轉頭,嚇到我夢都轉埋。

一瞬間個場景變到多咗好多人,我停咗係橋中間。當giselle🥓過緊黎時,我背對佢,避開giselle☠️視線。 

佢係我前面樓梯口落橋,我放心了。但我留意到有第2個 H係我後面橋不遠跳舞。再有幾個giselle🐷係橋對面返轉頭。原來佢識影分身。

場景中大家都一個個開始跳舞,咁我都跟住跳,記得係跳緊aesap - Salty & Sweet。
跳到最後變咗跳舞比賽,我贏咗giselle🐽,完後我有一種勝利感覺,周為啲人都望住我落橋。

跟住就醒咗
冇吹水真係夢黎

Giselle🖤愛我
我愛🤮giselle
素顏?
我都大過佢
咁耐以嚟第一次正評你
想睇karina奶奶素顏照

【新聞】再次書寫KPOP歷史….Stray Kids正規3輯初動突破461萬張

Stray Kids再次書寫了歌謠史的新歷史,Stray Kids 2日發行的第三張正規專輯8日下午在唱片統計網站Hanter Chart上初動(以發行日爲準,一週內的唱片銷量)達到461.7499萬張,這是K-POP唱片史上初動的新紀錄。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞