點解連登仔成日話做女人係easy mode 但又唔肯變性

235 回覆
61 Like 469 Dislike
你指重刷?
做左零仔
支持樓主帶頭變性先
點解你會覺得easy mode 就等於要去賣相做雞?
Easy mode係女性喺現今社會中受到照顧,工作、讀書都好,女性都係有優勢。 賣唔賣相、做唔做雞係個人選擇,你講到咁多代價覺得唔值可以唔做,而作為男性,就算想賣相都冇乜人會幫襯
你幅圖同你嘅偉論係完全相反,學識睇圖先
佢懶醒要specify「連登仔所謂」已經無位拗到,爭啲畀佢偷雞偷換概念
條女仇男仇到癲咗
Quote 張圖但係唔貼埋本書講乜

竟然呃到6個無讀過書嘅懵撚正評
可唔可以回應下

Neway再推女士優惠 6月4日起逢周日半價! 全港Neway分店均適用
https://lih.kg/3403937

【女權已贏】帥氣男生體育室換衫 200女同學圍觀尖叫拍攝
https://lih.kg/3401285
圖都唔識睇
如果女人高智商咁點解IT engine Math 所有用腦科都係男仔做主導
你應該真係絲打黎 重要係IQ 85-100 果堆

張圖indicate 左 超過三成女人IQ 低過一百

低智商既女人原來多過男人咁多
圖都唔識睇動仲話高智商
樓主應該無諗過一個咁嘅post引到咁多無學識嘅仇男會員出嚟
香港不嬲都係由下下至中下級數嘅男性(正常人嚟計)做被迫性單身嘅主力軍,就算你係中中級數嘅男性都要同其他男性爭崩頭、出盡法寶先至有機會得到比較心儀嘅對象嘅青睞,其實都唔好得好多,要去到中上才處於平頭階段,而上下至上上嘅男性根本就係女追男為主

女性嘅情況反而平均好多,即使去到中下甚至下上級數都唔難揾到合眼嘅男性對象,至於下中至下下嘅級數就..........最輕鬆就當然係中中至上下級數嘅女性,追求者紛至踏來,盡享女性優勢,反而去到上中至上上級數嘅女性就很煩惱,同等或更高級數嘅男性很少而且多數唔願意揀佢哋,佢哋又唔願意稍為屈就去選擇中上或以下級數嘅男性同時當然中中至中上級數嘅男性亦會覺得高攀佢哋唔起而選擇放棄追求佢哋,所以佢哋亦較難找到異性對象
trans左又如何
你都係無閪
男人變性之後 = 變性人 not 女人
變完性直接地獄mode
你估香港歐美咩

要移民先有buff
變性係黑人mode
一個post收咗兩隻仇男會員皮
唔代表佢討厭或者唔想做男人喎
你都on9 女權想減少男人數目先會叫人變性
樓主輕度?
天生唔使做先係easy mode
變性唔使錢?唔使做手術?唔使風險?咁多條件係hard mode 就真
用錯誤演繹嘅圖表呃到7個唔識睇圖表嘅弱智正評,有咩感想?
雖然你都唔識睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞