點解連登仔成日話做女人係easy mode 但又唔肯變性

235 回覆
61 Like 469 Dislike
口裡說不
身體卻很誠實
變咗性就係真女人咩師父
連登好多白卡
On9
原來你當人妖係女人
因為偽娘market仲大過女人
香港人好尊重LGBT
日本人好尊重AV女優
佢哋話可以賣相俾男人課金所以就係easy mode
唔諗下出樣賣相代價係喺個largely slut shaming嘅社會度以電子雞嘅身份被談論同斷六親,第時想轉行難道僱主一定會既往不咎?
素海琳都話已經無同親朋聯絡
真正高嘅成本係社會成本佢哋唔提
莫講話實際營運成本,要keep一個有人課金嘅外型要花嘅功夫同金錢唔會少,根本唔會係求其街邊一個女仔咩都唔付出就做到
所以真正賣相賺錢嘅女仔根本只係女性人口極少

大多數女仔咪又係踏踏實實努力考DSE
上大學 整靚CV搵工
人生係咁易嘅點解仲要努力考公開試
努力到仲整體表現仲好過另一個性別
變性變到把聲再講
都市傳說話港女有樓先肯嫁
實際上大部分人都係公一份婆一份捱層樓返嚟
港男無港女同佢一齊供根本上唔到車就真
(當然調返轉講亦然)
買到樓已經少數(兩成人口)
結婚前已經有層樓揸手送比港女當嫁妝嘅根本只係極少數
港女有樓先肯嫁=成世唔使嫁
但咪又係日日一pair pair人嫁港男

對比起舊時男主外女主內,以至今時今日某啲亞洲地區如日本一個男人養成頭家
港男另一半搵錢能力同就業比率已經算強同高
根本港男先係easy mode
好奇問 你係男定女
好似好多post都見到你cm
做女人就easy mode, Easy mode就有錢,有錢就屌到西

有錢就屌到西
有錢佬有錢>直接屌西
連登仔年收50k>無錢屌西>行route b>變性就屌唔到西

結論:連登仔點都係屌唔到西
唔撚洗錢呀?
唔撚痛架?
點睇男女中學統一派位
一齊供原來係easy mode?
一人一半本來就係應份
香港絕大部份情況,只有男人有樓先結到婚 / 兩個人一齊供
點睇都係女人著數好多
靚女先係easy mode, 醜女唔係
牠雌雄同體的
就算係醜女都有人flirt
返工嗌辛苦唔舒服都有人體諒 可以嗲上司兩句
就算上司係女人 女人都容易埋堆

男人返工絕大部份都比人當係契弟咁使
玩開hard mode
咁咪遲兩年升中囉, 到時無得賴啦
你估變性真係切左條jer就搞店?
CathyXXlove
其實靚女先係easy mode, 如果生得樣衰既話仲慘過樣衰既男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞