有無吸塵機械人介紹 (3)

1001 回覆
3 Like 22 Dislike
有呀
你要係custom cleanup creat左先
之後係scheduled cleanup 揀existing custom cleanups果到more selection 就會搵得翻
多謝巴打
我一直冇發現推開先見到呢啲選擇
我都有呢個煩惱,但x20避障差左有d難搞,驚佢on99kick住

集塵鬼覺得次要d,點都要清,同埋如果無預無上下水其實只係清多樣野,工作唔會多左好多
初頭見X2 omni 有平有少少心動,但見巴打們有咁多唔好既經歷令我卻步
無上下水?即係咩
啫係自動入水同排水,咁先係解放雙手,通常係裝修時預留出入水位,後做好麻煩

d污水最耐一星期都要清,只係順手清埋塵盒,我係咁諗
X10+ 要裝出入水喉架咩我以為一開即用 sor
如果要安裝出入水喉又好似真係好麻煩
無,所以你點都要做換水呢個功夫,睇你想唔想清埋塵盒
我見其他用家話x10+個塵袋可以用好耐先換(1-3個月都有),但x20就可能唔洗一個星期就要倒
加埋避障問題,我諗我都係俾多一千買x10+
想快啲用,廢事等x20+
我成4,5個月都未換,今日先換個新。
買個Dyson mini +濕拖=最就手+最少煩

利申:玩過機械人,掉鳩左
好唔好用準備要落單 希望新年前收貨
我用x10+ ,用左年幾,好用,冇乜大問題
感謝你
睇黎小米x10+ 都夠做
黎緊新屋想屌部
幫得一個得一個
呢個價位一定係買dreame
個software差距not even close
X20新啲 平一千 吸力勁啲
不過冇塵袋變咗到倒塵盒 同埋避障差啲

利申 準備落單買x10+
咁梗係x10
啱啱想入手隻機械人,但同時又想有個手提吸塵
見大劣出咗x2 combo 諗住fit 哂...點知見上面位巴打講到咁搞到又要再諗諗
x20大陸有無測評?想睇埋先決定x20定x10+
上網睇,x20冇集塵,冇熱風烘乾,機身冇水箱。
冇熱風烘乾,塊布唔知會唔會好易臭,另外機身冇水箱,會唔會唔夠水拖
所以琴日落咗單買x10+
感謝各位的建議
x10+ 有無得set 幾時返去洗一次布再拖
佢有個setting係回洗拖步頻率,唔知係咪你要既野,不過佢得2個setting,1 個按房間 ,1個按面積
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞