有無吸塵機械人介紹 (3)

1001 回覆
3 Like 22 Dislike
如果廁所廚房既吸咀係兩吋高,係咪可以放棄用機械人吸塵
想問如果屋企有貓有時會嘔, 個機械人會唔會吸埋d嘔吐物?
係 屎都會吸埋
可以買個斜坡
兩吋高,個斜坡底起碼要一呎以上先夠平緩
3吋都有淘寶
有無人用過dreame l10s ultra 諗緊買佢定ecovas x1 omni?
睇片前者好似邊拖邊吸會吸唔到頭髮 其他有無呢d 問題
有係研究過x1 omni定 T20 OMNI 好啲?
巴打提一提又覺得T20 OMNI 好d仲要平左
Ecovacs個app用到想死
睇d 大陸人真評價,多數都踩科沃斯,話佢建圖同避野好差,用追覓同石頭多,不過香港又用唔到
https://m.tb.cn/h.UxaPQcR?tk=XSQTdKit0qK CZ3457
有冇巴打知呢部係咪x10新版?

全能太大部想買部細啲
得常溫吹乾,好似無熱風

塊布用完應該會臭

如果屋企有地墊 多雜物 上落
用小米全能會比較好
調翻轉的話用t20 pro 其實係拖得乾淨d
宜家糾結緊 X1 Omni 定小米X10+ 好

睇咗兩個post,各有各好,個spec又差唔多
黎緊T20 omni 又有熱水,不過官方又未有得訂

利申:懶到出水,最好佢自己識搞掂哂所有嘢
Ecovacs T20 omni 同Ecovacs T20 Pro/ T20 Max/ T20 Pro Plus有咩分別
T20 omni 貨都出緊,點會無得訂
你哋用呢啲機械人其實屋企幾多倒?我得380尺但唔多雜物會唔會無咩用呢 想平平地買個試下追完post睇又麻麻地,貴嗰啲又大大舊搞唔掂
Omni係閹割版
點睇dreame L10s Ultra 見到行價$7799 好似好過ecovacs
Omni又要加錢買銀離子 同埋冇水箱 只係得55度洗抹布個位吸引人
同屋企大小冇咩關係,主要睇你想唔想揾機械人幫你拖掃。
想買t20 pro plus
香港用唔用到?

港版又貴又舊款唔想買
我都係咁諗,差唔多價錢黎講Dreame L10s Ultra幾吸引。
洗抹布又唔係拖地,無所謂啦
L10s ultra 先等如大陸既s10,賣緊二千幾人仔咋

香港7千幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞