有無吸塵機械人介紹 (3)

1001 回覆
3 Like 22 Dislike
hkapp 可直連用?
M30 pro同x10+ 除左多左切割頭髮仲有咩upgrade
個底盤有冇得拎出黎洗

同埋巴打用轉插等剪線轉三腳?
問左都係米家app
Region轉大陸
如果同上代一樣
直接用條三腳電飯煲線就搞掂
多左熱水洗布同邊角扭屎忽
底盤唔見有講 應該冇咩分別
Ching買左未
買左未送到
Ching淘定京定拼
有冇link?
咁大部驚送落黎壞左
間間都唔肯打木架
Ching 遲啲用左一排之後可唔可以係到分享一下?

求其揀間最平
唔要贈品會平少少
冇問題
屋企又有貓 又多長髮
希望個刷真係解決到纏髮呢個問題
加滴露有冇問題?
唔要果個除蟎機平100$
開始用未?
見到有剪頭髮功能想入手
而家有邊部接近完美香港又用到?
暫時用左幾日
用多排先分享
日日都等緊巴打出包膠
struggle緊香港買x10+ 定淘新哩部
巴打既包膠好重要
因為始終hk 有行貨又有保養呀嘛
睇下會唔會差好遠
小米 x 10 好似做緊優惠 2000蚊埋單, 第一次用家 買呢個抵唔抵,想試下
更正,原來出左 x 20,新產品新手想買呢部有無咩建議
兩部我都有
係咁意講下我感受
第一大分別一定係大家都用turbo mode既情況下
新機係靜好多但唔係唔嘈
功能上主要多左牆邊扭扭,講真分別唔係好大,邊角位都係預自己間唔中要抹下,呢點除左dreame個機械臂應該部部都冇咩分別
之後係熱水洗布,我本身仲有部t20 pro+,相比之下係冇咁熱最少唔會佢一熱完出黎拖地板會發暖果個feel
雖然係咁,用左一星期左右,塊布都仲係幾乾淨同冇味
最後upgrade就係割頭髮,個main brush真係so far冇纏髮 相當好 佢個底係仲有個拉盒仔要清髮碎 但暫時未見有垃圾
吸力大左感覺唔大 因為本身x10都已經吸得幾乾淨
水箱大左同時都用多左位
App都係用米家app region 轉大陸
App操作上係麻煩左少少, 冇得set拖兩次(行十字)
以家只可以行兩個一次(行弓字)
線都係用電飯煲線,換左條線唔洗用轉插
大致上係咁多
同埋個避障都唔好有咩大期望
佢就算認到有電線都係會照沖埋去kick住晒
用緊要手動清潔既小米吸塵機2 pro
部m30 pro既避障有冇升級到?
頭髮係咪真係唔會纏住吸塵機吸頭?
之前個部成日比鞋圍困 番唔到差電位 或者比頭髮kick住哂 又要手動落水拖地 好煩

比去追覓x30 pro 你覺得邊部好d?
我估避障唔會差好遠
8-9成既都會避到但都係試過吸埋d電線
簡單講地下都係要執整齊
暫時唔見有頭纏
追覓x30 pro香港用唔到app
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞