有無吸塵機械人介紹 (3)

1001 回覆
3 Like 22 Dislike
我睇左成日 基本上中國依期廣告錢俾得最多係美的 Bilibili全部見到美的拿第一都可以唔洗睇

追覓科技係最好 清掃得最好 但鎖區 你地香港都仲有方法玩 我地英國好煩

普遍上面真用家推都係石頭 但G10/G20太舊啦 P10P又無得換底版 同埋佢又鎖區

科沃斯係個個都屌
【小米全能扫拖机器人m30pro改进亮点-哔哩哔哩】 https://b23.tv/LJsqBza

都講曬 小修小補 不過其實先看評測都有講 依兩年其實依堆機械人都係咁 吹到好大 但真正改既野唔多

都係預玩兩年收皮 下部
Thanks 幫到好多手
我睇左成日就係想make sure英國用到
可以上淘寶問下cs
不過我估佢地都係教你region 轉大陸
所以x20拎去澳洲用應該無問題? 最驚買左去到用唔到
問左 都係一堆廢話
應該okay啦 不過係驚部野拎到去英國壞者 始終咁多精密野
中國小米災情都幾勁
買左dreame L10 用專用既地板水但都整塞左去水口
係唔係只可以拎返去整
自己吉唔得咩
吉唔到呀 佢係吸唔到水上污水缸 我拎棉花棒篤個去水口都無用
電飯煲線
即係平時電腦主機果條
有無買左ecovas x2 omni既ching講下用成點thx ;

有追post上面有ching提過部x2除左每日換水同邊角位爭d 之外其他都幾好,想睇多d意見;同埋想問下小米係咪真係個底座會有積水/好污糟?
x10+再上下水裝置 開心使用中
依家加左自動上去水加埋清潔劑
好耐冇理過佢
準備買x2
無大6號碼係咪要問人借黎開acc 用app

本身有部l10s ultra
屋企人見到吸塵機械人又話想要 咁咪買部Deebot X2試下

個software廢到喊,成日掃漏大半間房
有時掃左一半就無啦啦放棄人生話cleaning completed
Remap極都係咁

建議買番Dreame l20s ultra, 而家有香港行貨

如果你真係好想要X2可以平放俾你 買左唔夠兩個星期
部x2唔知點解好嘈
我見呢到冇咩人講ecovacs廢以為係我用家問題
每次見到有人話想買都會猶豫講唔講好
原來有苦主
我而家熄哂所有AI,似乎肯掃番多啲地方,有待觀察
一直都冇開ai
L20s 香港行貨邊度有
你嗰部係大陸x2定香港嘅x2 omni?香港版嘅又閹割又貴過TB,喺香港買感覺交好多智商稅,橫掂間公司都係大陸公司但又驚TB電器太大風險,有咩真係硬食。
T20 pro 淘寶版一出用到而家
部機垃圾到洗拖布都會甩mop pad
官方有講佢個mop pad係有問題
之後有段時間可以apply所謂升級版
換左之後都係一鳩樣
成部丟鳩左
石頭g20係咪最穩陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞