有無吸塵機械人介紹 (3)

1001 回覆
3 Like 22 Dislike
可以,你拆左拖布兩個底座,佢detact 到會轉淨吸塵mode
唔好滴露
一定壞機
我聽過金寶綠水 (聽過) 唔firm
啲人講用完金寶錄水 ,拖掃完會乾淨啲香啲
部機唔係識自動洪乾咩
X10+先可以,呢部唔得..
仲諗住可以幾日換一次…
我覺得落錄水連塊布都無臭
建議你用
其實主要發臭 / 有味道嘅原因係因為細菌
如果本身已經有綠水 / 簡單呢個原理就係抑制細菌,咁佢就會冇咁大陣臭味或者 擺過夜都唔擔心
殺左好多菌
可以用綠水?怕唔怕塞機?
竟然上網買到
想問綠水同axe分別係邊隻, 份量要落幾多?
有無C 兄部X10+ 認唔到地氈?
上次整過一次, 又再發生,去到地氈位應會自動升起拖布, 吸力會自動調到最大吸地氈.現在認唔到地氈, 照拖地氈. 沒有升起拖布和沒有自動調到最大吸力.
已RESET X10+ 和調較有關設定顯示. 但顯示超聲波感應器異常.
又要佢上來收返整.
請問各位ching, 主要吸貓毛, 有無濕拖都可以, 依家邊部C/P最高?
入廁所個斜台大家係邊買,有冇link share
好彩我未試過甩mop pad 喎,廁所有斜台入,出嚟唔駛用斜台都得
iLife 嘅機有冇人用過?
X10同X10+ 其實有冇差咁遠
我有部eufy x8 hybrid 賣緊,$500 咋,有無興趣?

有得拖埋地,我以前都係用黎吸貓毛狗毛
佢遇到地墊或者返base時,拖布會升起10mm 咁上下,避免拖濕地墊

我買左10對拖布,用完就手洗兩下,掉落洗衣機
早幾日買左,無咩問題,幾好用

不過記得拖完地,一係倒晒水箱d 水,一係拆左拖布個圓盤架出黎(用個時先裝返)

如果唔係,佢會一直出水,會搞到地下有水
我個部乜都認唔到 撞到花晒又唔識誇門檻 地氈成日俾佢推埋一邊
tp-link 出果款 (tapo rv10, rv30) 唔知好唔好
axe要落幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞