【沙哥是爺爺最後留下的一塊寶】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXIII

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
佢冇心離隊㗎
由頭到尾都係球會要踢走佢咋嘛
有無諗過無其他隊要文員
quicksilver
太紮心了!比利時新星:想去英超踢球除了阿森納 因為他們不想贏得冠軍

本賽季根特20歲鋒線小將奧爾班發揮相當亮眼,他共代表球隊各項賽事出場19次打入19球,效率十分可觀。他出色的表現如今也引來了各家豪門俱樂部的關注,其中就包括英超豪門利物浦。

當談及他的未來時,奧爾班表示:“我也聽到了許多轉會的傳聞,但目前我只考慮根特。我在這里還有四年的合同,我沒有打算離開俱樂部。”

“但我當然希望有一天能在美國大聯盟踢球。你必須有遠大的人生目標,誰會拒絕更高的薪水呢?(笑)但對沙特阿拉伯來說我還太年輕,我想充分體驗足球。在只有三名球迷的體育場里踢球不適合我。”

“最重要的是,我想去一個我覺得舒服的地方。你想去一家沒有太多上場時間、同時生活有點困難的大俱樂部嗎?還是你更喜歡一支你覺得舒服的球隊?每個球員都會選擇後者。除了35歲的球員,他們這樣做只是為了錢。”

“我的終極夢想是在英超踢球,包括曼聯、利物浦、曼城。只有阿森納我不喜歡——就像他們不想贏得冠軍一樣。”
串撚到 雖然呢條撚樣係幾好波
繼續留係度蹉跎歲月
Mm
廢柴
1. 一直講緊個問題係點解唔早啲傾球員續約早啲解決同傾人既次序,你就係咁講影係saka 之後嘅priority,咁點解唔傾掂影先傾其他人?拖到依加變咗要跟影行,唔識multi tasking? 當你有啦,咁快公開其實球員續左(or比消息流出左) 影見其他隊友都有高offer ,個續約難度咪又高咗?(好似話普巴係49000咁)
2. 呢個位雙方有責任但球會個啲責任比重大啲嘛,因為係你主動想留人嘛,而最後又要睇佢想唔想accept 留,冇衝突嫁喎。你講到saka冇接受4+1就完全係saka問題,伊度係0責任。saka 有問題同時伊都可以都有問題,唔係非黑即白,二元對立喎
3. 咪撚屈啦,我講伊要對球隊陣容有planning (All or Nothing 佢office 有塊板show左個陣每個位排左咩人),再比意見達同達夾傾(達都要比feedback嫁喎),你就講話” 點解所有tactics以外嘅球會內部問題全部都係度嘅責任” 你又唔講達係球外啲色水野eg 裝修更衣室揾人整會歌?
另外,伊好似係直接report to 細高,冇記錯上季開季三連敗,伊有叫細高比多啲時間達狗。伊度唔會少權力得過達,達有問題,伊係可以出聲
4. 長約比人rejected, 然後再開一年short contract 咁侮辱撚狗,再比人reject又offer翻長約咩玩法?叫有structure 有planning? 黑兒比你撚完仲同你傾算大量啦
5. aouar收左皮後派呢個位咪變必入? aouar個到傾到僵持左唔係deadline day先知掛,咪要學你講揾plan bcd囉,一定要拖到last minutes 先panic buy 硬食rc? 下體last minute 都唔會同你癲啦,係有rc 先冇仇執
6. 因為你plan a 都唔realistic 囉/伊一相情願,白講明冬窗要衝歐戰幾錢都唔賣,薩克達講明幾多錢,伊就5m 5m 咁加再加一堆add on 去meet,仲要比人笑翻啲add on 不切實際 佐扎都係plan a玩到最尾收皮先last minutes 簽,不如當初早啲簽早啲夾啦
7. 達簽好野讚,達要左柒野咪屌,有乜問題,季尾都有人屌達入啲水貨幻幻唔識tune啦。對伊度同樣如是,簽奧托有人讚,送錢簽馬昆咪比人屌。唔係下下都要死攬喎,呢到都係討論姐,岩就讚柒就屌,下下當反伊既人盲翻加盲撐達,都冇意思。 (仲有我係認同奧係簽得好,話達做說客簽奥係另一個ching講,你唔如亂咁咬)
8. 同7一樣,岩就讚,柒就屌。

希望伊度夏天bin哂我地呢刻反佢既人,大家出發點都係鍾意阿狗姐,係到泥漿摔角都冇意思
笑死人
件科芬拿其實好爆
成80m
車仔廢到
似慘案
好能柒廢垃圾轟
條線畫粗D咪得 屌 灑時間
我睇到越
橫掂軌都冇嘢爭 晒我時間
畫到onside
查路巴真係cls
完全睇唔明佢條綠線點畫出黎
科芬拿係咪70M? 廢撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞