【沙哥是爺爺最後留下的一塊寶】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXIII

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
我印先
AI哥話用Cuffy唔使買佢
白買就一定要搶

買啦,反正買完中場(最好兩個)就到右閘
吹左兩季
果件sozjfjajrozjait吹左幾年
兩隻都唔係好想要

---女子隊比賽預告---
*本季最後一場比賽*

香港時間5月27日星期六21:30
英格蘭女子超級聯賽 (Women's Super League)
阿仙奴 對 阿士東維拉
地點:Meadow Park

直播:The FA Player (免費,須註冊)
Web: https://faplayer.thefa.com
iOS: https://apps.apple.com/gb/app/the-fa-player/id1475496828
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thefa.player

聯賽榜:

形勢:
聯賽已到最後一輪,全部比賽將會同時間進行。第三位嘅阿仙奴目前分數多第四位嘅曼城三分,得失球差亦有11球優勢。阿仙奴只要避免落敗,即可保住第三位。假如阿仙奴落敗而曼城能夠擊敗愛華頓,兩隊得分將會相同,需要計算得失球差決定第三、四位名次。
我地好似家明搶包山咁大熱倒灶
信度啦!
應該吹黎壓下開飯價
度我一定信。但係rice同olmo szoboszlai唔同type,而且唔知咩source嚟,似流料
首選都係飯
Miguel Delaney: Mason Mount prefers joining Manchester United over Arsenal and Liverpool because of Erik Ten Hag! Chelsea want at least £55m
其實幾靚
如果要入所謂creative啲嘅中場,我想要mikel merino/ khephren thuram多過咩mount kudus szoboszlai olmo
olmo印象中唔差
呢個杜林係創造型中場?
Olmo好易傷,同埋mount係creative我覺得thuram都係
Leah同Lia對腳
先唔講買唔買到飯
買到佢唔着呢個number咪碌撚?
感謝🙏Mount哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞