【沙哥是爺爺最後留下的一塊寶】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXIII

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
度冇成績你睇?今季續約續咗咁多人當睇唔到?平簽+借奧哥又當睇唔到?最on9就係派係用rc買,同埋托沙係同教練鬧交先有得平買呢類型嘅points馬體會死都唔肯放,trigger rc有咩問題?個rc淨係對我哋有效?對其他球會冇效,點解度識rc簽派,其他隊唔識?托沙鬧交淨係我哋可以平簽到佢,其他隊唔得?反度覺得假如度將派個價由80m壓到落60m就等於好勁,trigger 50m rc等於垃圾
反度:唔計啦
買左托沙已經代表作喇
三月motm
但阿迪達用人唯親
耶蘇一傷好就drop
成績直線下降
伊度買乜人都冇用喇
我叫春。
反度永遠係個幾個points,俾人駁完冇耐又再講多次
希望kane果單熱狗劏盡d等佢地唔夠budget搶
咁𨶙醒
賣人呢個point駁咗幾百次仲有反度講你望吓手上嗰推係乜嘢高薪垃圾先啦仲成日諗住幾十m賣玩fifa都唔得啦
佐都係巴西人
50年拜仁球迷,Welcome Rice.
Prada 同adidas幫巴丁定制咗對boot
奧哥係傳銷達傾掂㗎
唔知其他人係點,但我反度係拎佢嚟同其他成功球隊嘅Sporting Director/Director of Football比,佢個影響力暫時仲係偏細
加埋plan A成日都搞唔掂,今年驚佢簽唔到飯,條中場升唔到嗰半級就始終好多嘢要預咗得個爭字
當然理性少少其實佢同達好多嘢係part住做
「但我反度係拎佢嚟同其他成功球隊嘅Sporting Director/Director of Football比,佢個影響力暫時仲係偏細
加埋plan A成日都搞唔掂」

因為過去幾年我哋從來都唔係成功球會,plan A爭輸係非戰之罪,big name睇唔上我哋,高潛幼幼寧願去stepping stone club
咁影續左未?拖到依加都冇消息又比人睇住食?
Saka 續4年但冇option 多一年又係咩玩法,2年後又要傾多次,又要再天價人工續
Nk 一早唔續,拖到完約先搞,最後比埋件14號加100k人工一個冇機會上場既後備
黑兒又唔一早傾,開啲short term offer 比人reject,依加準備free走,一蚊都收唔翻
簽奧托都認同係簽得好,但派個陣有咩人爭啊,利鏝車49000都已經有簽左防中,要trigger rc要等到最後一刻先落?點解唔早trigger 等佢早啲黎夾啊?
反度都係講佢轉會窗柒姐,又走去講續約又唔係做得特別好,overall 計度係一般喎。黑t 老公狗呢啲唔係高薪廢物掛,但準備又借借下借到好似阿叔咁free 走,馬昆個單仲好笑可以免簽但送3m比人 本身仲想水皇家佬比達,好彩最後買左富。

主點係迷度反度都有佢地理據,但唔洗下下講到反度就當係盲反先得掛
6年冇歐聯
咪係得罪講句,你憑咩一定要存plan A
我伊達都撐。
伊達正宗
呢個都係我撐達多啲嘅原因
達踢得差嗰排都可以靠把口、靠人格魅力引到幾個呢兩季嘅keyplayer留效(沙哥)/加盟(奧哥)
其實Edu最叻係揀達,同埋聽Cagigao講快簽馬天

當然又可以話因為達個位係Manager而唔係Head coach,所以喺同佢嘅合作當中比較強勢
而佢又好肯配合,所以都可以係好處嚟嘅
井得好。
無返咁上下波齡同球商都幾難即插即用
成功: 佐 托
平庸: 奇異果
失敗: 老公狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞