【沙哥是爺爺最後留下的一塊寶】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXIII

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
我以為已經賣咗俾富咸
傳銷達咪簽左 金章 葡哥 馬里 達華利斯 韋拉 老公狗
棄左米希達恩 韋洛克 廢龍 黑兒 根度斯
總之有用既人就靠達把口
廢既就係伊度簽喇
埃及 浩哥
真心
呢個年齡開1年真係好侮辱
超低價簽托沙佐哥要俾credit度仔啦
其實就係伊度夠廢先夾到達狗
伊度份人強勢嘅話應該同達狗成日炒
好心喇
達狗連輪換都唔識
咪浪費黑兒時間喇
人哋對阿狗都算鞠躬盡瘁死而後已
竟然開一年侮辱佢
臭閪達同契仔關鍵直路斷送左冠軍
仲有nk 俾達水撚咗續約
跟住場場用死耶狗
85分鐘先俾少少時間佢
唔止黑兒
佢仲浪費緊全世界過億阿迷嘅時間
1. 藍本身仲有幾年約,同影saka 比一定係傾左影saka先嫁喎,依加影見你比咁高offer續自己隊友,佢唔咬你高人工佢經理人都唔肯啦,拖到季尾個主導權去左影個邊,比佢牽着走喎。巴丁打哂開口牌話比支筆佢就簽,照pt 2講,唔洗比credit 伊度都得啦,因為到尾都係睇簽個條友
2. 巴丁有Saka冇咪姐係伊度做說客說服唔到人囉,比唔夠信心人,續約呢啲雙方都關係到嫁喎,下下推哂個原因比球員,咁唔洗伊度做呢個位啦,呢到求其一個手足做都得啦,買唔到續唔到就話人地唔跟你個offer 。
3. 棄得羊個刻就要諗長遠之後正選位係邊個啦,用nk 做核心重建定另外有人?買耶都唔係夏天先即興想買掛?咁如果本身會另外夏天會揾個正選,點解要開咁既offer比一個後備,定其實只係想夾硬留佢,其實咪又係咪冇一早續得成nk ?佢做得sporting director 冇預計之後要點,冇比意見達,同達夾同傾?佢呢個位係同達平起平坐嫁喎,唔係咁簡單收order做野
4. 黑兒係想續喎,開左幾次offer 但比人rejected ,仲有”你都識講開short term contract啦,明顯係想收轉會費啦。” 球員本身可以free走去咩隊都得喎,仲洗乜同你續short contract 比你困住賺錢啊? 開啲咁既offer當人弱智?
5. 派係你必入既球員而又咁easy搞既,點解唔早買早夾? last minute rc 係因為伊度壓唔到低過rc既價買喎同下體一直唔想放派,你點傾佢都唔會關個錢多少事嫁喎 ,同好彩有西甲既rc (eg 冬窗卡斯度)
6. 咁佢要改變plan a targets 啦,追啲realistic 既targets 先啦,你冇好啲既人腳又點會有好成績?一係玩幻幻(佢既眼光又係另一件事)。唔通中遊隊一黎就set買既plan a 係頂級球員?
7. 咁當初係邊個入呢?球探眼光問題?黑t 個底本身一般般,黎阿個陣佢舊球隊球迷已經慶祝哂
9. 咁係咪先?佢差啲就陰左達一獲
開一年約呢下又可以變唔關重度事
黑美斯分身
總之所有野都係達做哂
伊度只係收order 做野,冇話事權嫁
開一年叫佢醒水自己走
唔好比達浪費時間

---女子隊比賽預告---
*本季最後一場比賽*

香港時間5月27日星期六21:30
英格蘭女子超級聯賽 (Women's Super League)
阿仙奴 對 阿士東維拉
地點:Meadow Park

直播:The FA Player (免費,須註冊)
Web: https://faplayer.thefa.com
iOS: https://apps.apple.com/gb/app/the-fa-player/id1475496828
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thefa.player

聯賽榜:

形勢:
聯賽已到最後一輪,全部比賽將會同時間進行。第三位嘅阿仙奴目前分數多第四位嘅曼城三分,得失球差亦有11球優勢。阿仙奴只要避免落敗,即可保住第三位。假如阿仙奴落敗而曼城能夠擊敗愛華頓,兩隊得分將會相同,需要計算得失球差決定第三、四位名次。
鼠輩所為
仲有一則女子隊轉會消息:
巴西中堅Rafaelle Souza將於夏天離隊
https://twitter.com/FloydTweet/status/1661759547977900035
真係睇唔透達狗想點
如果你覺得佢冇能力嘅,咁換佢入嚟做乜
就算強如夏撚都唔係次次後備入嚟有波入,何況達狗只係俾5分鐘NK咁做得乜?
狗都好扮?
1. 影係saka 之後嘅priority,fab都講咗,唔知一直反緊啲乜撚嘢。
2.呢度你就識講雙方都有責任,咁你又全部推晒俾度?講撚咗反度係最雙重標準。
3. 要同迖傾咁我想問點解所有tactics以外嘅球會內部問題全部都係度嘅責任,對迖就隻字不提?同埋manager就係above director,你迖哥都未決定好續唔續,度點樣一早續nk?
4. 第一次俾Nelson嘅offer就係長約,rejected,之後短約,rejected,最近呢一次又係另一份長約,Nelson唔續咁點?個structure就係咁,就係做緊你point3講嘅planning,Nelson個重要性就係咁多,你唔續咪走。
5.你係咪唔明咩叫last-minute option?last-minute點樣必入啊點解派係last-minute option?係因為搞緊aouar囉
6. miss caicedo,入佐,miss mm入托沙,本身plan a就係要追,追唔到嘅咪試bcd,呢啲咪realistic,realistic targets同plan a 點解唔可以共存?依家個問題就係miss plan a之後入realistic targets就俾反度屌
7.呢個講撚咗幾百次,每一個轉會度迖都有份,但係你哋班反度撚樣每次簽到好嘢就話係迖嘅功勞,簽到水貨就話係度on9,你上面話奧隊係迖入,係迖嘅功勞,你咪係其中一個囉 nuno lokonga呢啲你就問我係邊個入,你嘅迖入啊
8. 同上,根本每一個轉會兩個人都有份,邊個陰邊個呢啲本身就係好撚小學雞好撚on9
早一兩年唔吹達蛇口技好眼光準你地點會乖乖trust the process ,根本係球會公關策略嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞