【沙哥是爺爺最後留下的一塊寶】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXIII

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
喺出面一定搵唔到100k
1.咁藍包皮巴丁saka續咗未?影jj fab剩係講過2次,最近個次係話續影jj係續saka之後嘅priority,再加Saliba想留隊,我想問你哋驚乜春?
2.saka續4年冇extension你唔係應該問saka?反而問度?巴丁都係4年+extension,saka 冇係度定saka問題我諗你唔係弱智都知。
3.nk,嗰時係咁傳其他前鋒targets明顯球會內部都十五十六,唔知續唔續,最後100k + 14號反而冇得出,呢個問題你唔問迖?度只係收你order,話要續就續,個球員要咁嘅offer就雙方negotiate到共識,續完出得少你屌度唔屌迖?想人續嗰個又係你唔出嗰個又係你
4. 黑兒擺到明迖已經唔要啦,一早續乜9啊minutes少撚到咁,你都識講開short term contract啦,明顯係想收轉會費啦。
5. 派嗰陣冇人要爭而度rc佢,so what? 有rc嘅球員係最容易搞掂,擺做last-minute option有乜撚嘢問題?度rc個冇人爭嘅派而又踢得好,你唔讚佢有眼光?
6.轉會窗柒咪係因為你隊波表現柒囉你隊波表現似正常big 6會好似咁?中游球隊球迷屌director同唔到其他球會搶plan A
7. 黑t俾教練講到明彈鐘,lokonga 水晶宮都bench埋,不如每個同你賣30m好冇啊比比鳥老細
8. 騉個單係同球會打好關係,不過呢單係on9啲,我認。
9. 經典point好彩有迖,靠度狗死得
老公狗勁有球商
一個都簽唔到!唔洗諗喇
今晚飛英國見到位手足著住阿記champion 2023
最叻跟迖簽vieira nuno,好彩有迖先簽到呢啲wonder kid,迖功不可沒
幫你補充返第4

nelosn達蛇係想要 但係左翼巴丁真係踢到熟
好難比佢正選 右翼佢出親都一般

之後好似第一份約reject左 第二份約1年短約 第三份2027+1年option
依加係等佢自己揀 已經做到盡
尋晚睇左Money Ball套電影
覺得一個好既GM (即係重度而家個位) 係好緊要
早幾年猁咁成功 除左高普之外 就要歸功於佢哋個director
為隊波定方向 同唔同球會傾deal 買啱人
只可以講暫時重度未係呢幾方面有出色表現/感覺上好依靠牙達
好似咁耐淨係得強哥用rc買,吹吹下變咗伊度淨係識rc
人云亦云咪呢啲,我逐個point打出嚟等反度雄辯
嘩屌
伊度仲未買到人
快啲 Lan
仲有老公狗
繼續數,全部轉會係達搞嘅,咁伊度負責乜
負責俾阿迷出下氣
Vieira Nuno sambi 未來真係無可限量。
The future is theirs
We are arsenal, we are the future。
Michael Edwards都有柒嘅時候
https://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/liverpool-transfer-news-michael-edwards-27016677
但係淨係Mane Salah Alisson VVD都夠人印象深刻

補返句公道說話,過多四五年先可以同樣咁去評伊度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞