【沙哥是爺爺最後留下的一塊寶】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXIII

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
Felix係勁既
咁都比車破到強 無撚用
射得靚
不如用耶同下體會換
耶石換菲利?
買的入唔到波,租的先識入
科芬拿踢學界都唔未夠班
enzo 算唔錯 但都唔值個價
無kepa會輸幾多球?
億二價錢踢唔到摩迪水平都係唔值
提早5秒完埸 搞撚錯呀
無左球玉又入返R聯
有冇一件對板
挽留撚伯
想要felix
車會唔會買斷
車咁既款下年都應該上唔返前四
肯定值
佢如果去鏝應該一季20球無難度
No team has finished in the Top 4 more often than Manchester United (27) and Arsenal (22).
爺爺你是我最想留住的幸運
金章免簽
葡哥 馬里 嗰陣我地咩新鮮蘿蔔皮
黑T有踢過好波,平平地又係試得過
韋拉葡超正選30m唔算過份
老公狗 享利 甘賓尼 力推

米希唔夾英超,意甲啱老鬼,盃賽意甲耐唔耐都爆吓冷
韋洛克啱紐踢法
廢龍講太多次唔loop
黑兒前面嘅人係Saka Trossard
細爆紀律問題

呢堆無論達定度簽/唔留都唔覺有咩問題
簽人放人實有"錯",最緊要合理原因同思路清晣
問題係你會見到球員講迷達所以嚟
同時未見到幾多個無乜達影響而又令人喜出望外嘅signing
所以撐度不如數富、包皮,同埋奇異果呢類
肯定要記一功嘅就馬天,可惜又有Cagigao同佢分
共通點係本身唔多人識,揀到返嚟又有料先show到佢眼光,which is佢個位最應該令人感受到存在感嘅能力
托沙呢啲個個都知good deal,季中有個半主力要走
佐又係達由鏝J到返到阿都要簽

其實簽派俾RC嗰吓個操作幾靚撚咗大半個夏天,無其他option先話你知原來有個一早買晒保險
係MM笠晒波衫,最後5m 5m撚到球迷PTSD,期望落差先笑鳩吓佢
而最後軌搶完又亂搞,成碌傻鳩咁,成件事咪顯得佢精明
一來翼位耐唔耐就有勁人,二來直頭烏超都係啱啱踢嚴重unproven,成£100m咁追,理性睇放棄係合理 (當然又講返出嚟係細高肯俾,但達度一齊話太貴唔值搏)
但係飯就唔同,中場大腦無得慳,而同時又係吹咗大半季,所以先PTSD出晒嚟,無論達定度,都希望佢地兩個咪幫細高慳嗰£10-20m,快快手done deal
再追多個卡斯度又好豬脾又好
今年爭冠超前晒schedule,又要踢歐聯,要科水㗎喇

其實伊度都係新,認真評一個sporting director起碼要6-7年,所以佢仲有時間
我不能代表反度,但係我反度想俾佢打面多過真係想佢走
畢竟佢最叻嗰吓係簽達,同埋最困難時期攬達
如果認真講,反度就要反埋達,撐度都要撐達,兩條友一早已成命運共同體
我想英超快啲有半自動越位 世界盃幾乎冇咩爭議越位
幫公家慳3m唔俾,可以幫自己荷包賺30m
傻嘅都識揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞