【沙哥是爺爺最後留下的一塊寶】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXIII

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
希望西咸唔好on9到死chur軌買安素嗰口價
轟爭 ugarte 同埋傳同飯家人炒左大鑊

利睇緊lavia callstar
其實應該得獌同我地爭 佢地唔似一次過簽得哂傾猛飯掛 賣盤果度最好拖得就拖
暫時咁睇都係最大機會開得成
呢個真
慳咗嘅咪自己袋返
次次都係咁講但次次都好順
都要英超班友識用先,賓入我地個球,VAR睇完offside照入,等陣佢地cup錯時間,判錯你
哥狗支持加泰
點會教西班牙
尾場比新仔後備玩下啦
比Saka提早放下假
快手6月中done deal就唔洗怕夜長夢多
見到車狗咁7 諗起乞嗤臣條25 就忍唔住笑
MM好似比人搵到佢每日打兩個鐘CSGO
唔知係咪真
英格蘭除咗 Charles Watts all黑記
佢都好似炒過車
1. 我以為連登笑度冇Multi tasking係玩膠,點知係當真依家priority係Saliba,但係同奧&白係同時傾緊,唔明點樣冇multi tasking。同埋個priority係saka>Saliba有咩問題?續Saliba先個人工都唔會低,再加埋後衛嘅人工普遍係低過前場,咁到時續saka係咪又可以屌點解唔續saka先?同埋依家Saliba劉隊根本就係最大嘅可能性,係咁屌係咁屌好似要俾人簽走咁到底做乜9?
2. 大大聲屌度嗰時呢啲各方都有責任嘅公道言論去咗邊?同埋巴丁肯有extension,saka唔肯,已經證明咗最大嘅責任係邊個到,當然度都有責任,但係我覺得saka 嘅絕對大啲
3. Manager唔滿意係可以換咗個director佢,迖咁多年都未換咪證明度有用,咁你哋反乜?
4. 我嘅意思係喺個planning入面nelson地位就係好低,所以先會有呢啲contracts,saka巴丁高所以咪一次傾掂,唔係為咗硬留Nelson就俾份over咗嘅contract佢。
5. Aouar plan A,而喺有last-minute option嘅情況下,試到最後一刻究竟有咩問題?同埋最後1秒rc=panic buy根本就係邏輯有好大問題,呢個last-minute option係一早傾定如果xxx到最後一刻仍然傾唔掂數,就入呢個option啦,panic喺邊?反而係the other way round, calm到仆街
6. Plan A就係要搏㗎啦,你Jupas A1都係填搏嘅choice,同一個道理,喺有plan b嘅時候搏有咩問題?咁係咪要以後plan A全部都係一啲一定簽到嘅球員,大家就好開心?佢嘅責任係盡全力幫球會買想要同合適嘅人,唔係氹你哋開心啊點解逐啲逐啲加上去?如果對面俾個價你就即刻跟嘅話咁你都幾廢,以後你買賣對面知道你咁廢,郁一郁就會跟佢哋valuation嘅話你完全唔使negotiate,你等俾人撳住搶啦。度跟對面價=廢,唔識negotiate,唔跟慢慢加=on9,對面都開咗價啦仲唔跟同埋你都早啲簽plan b夾隊波真係好痴線喺有plan b之下plan a試到最後一刻呢個做法我點都贊成,下下提早Give up轉去plan B就係為咗你所講嘅多幾日時間夾熟隊波?
7.你識咁公道咪好囉,到而家討論嘅時候就咁公道,平時讚度嘅人你問心講句有幾多?嚟嚟去去都係得我哋呢幾個所謂嘅打手平時淨係屌度,話奧係迖簽,托沙係不和先有得低價買,派係rc入,呢幾個points已經證明咗大家對度根本就係有偏見。

最後想講嘅就係我都有屌過度,佢炒scouts但係發揮唔到佢嘅network呢啲,但係我覺得佢抵讚嘅嘢更加多,而呢度啲反度永遠都睇唔到/選擇性睇唔到,當咗度係出氣袋每次都話度同其他directors比差好遠好垃圾,但係講到迖同其他教練比嘅時候又好容忍喎,又可以俾多啲時間。以子之矛,攻子之盾,用反度嘅雙重標準去撐度嘅時候,反度又識得走出嚟駁喎,咁平時點解唔知呢?
係炒車但無報假新聞/收agent錢/炒價/賴軌獌(David Ornstein呢條死仆街)
原來係條友黑腳邪住我哋幾年
嘩屌 傾下波姐
樓上洗唔洗咁勞氣 打咁大篇文
佢跟隊記者 正常佢應該第一個收到最報接近阿記內部既風
DO轉左公司之後就開始流左好多
Tap in狗直頭係賣廣告多過報新聞
行過純講波
我有睇到就話影JJ單野似係agent搞事
其實做乜野大家咁執著個4年有無extension
達狗有成績教得好自然會續約啦
而家又唔係簽1年2年 咪又係一樣長約
你教唔好無成績唔通又格硬留人咩
難得有反度願意傾波咪傾下好少反度願意咁認真同迷度傾
啲新聞不嬲講緊影想留隊,而且留隊係最大可能性,呢一個moment都唔知究竟反呢樣做乜
沙哥該很好 你若尚在場
沙哥即使紅牌 亦熱血

saka 入左英撚國家隊冇得放假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞