【沙哥是爺爺最後留下的一塊寶】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXIII

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
班死獌狗不嬲都係有口話人
明明自己先係最口賤
但又成日老屈人
最乞人憎根本佢哋就第一
唔係7:0個次點會全波台無輪阿利車曼城巴都上水恥笑
公海有個post補時都嘈
Cedric冬窗外借至富咸,諗住跟返同鄉領隊Marco Silva之下,會有一定上陣機會,可惜事與願違,半季聯賽以來,只有兩場正選,當中得一場踢足,足總盃亦只得1場正選機會,上陣時間只係二百幾分鐘而已;完全撼動唔到原正選的荷蘭前國腳Tete,可以算係一個失敗的外借

Cedric與阿仙奴尚餘一年合約,球員似乎想繼續留隊爭取機會,畢竟Tomi因傷隨時趕唔切季前熱身賽,球隊右閘只有賓白一人,即使T5可以客串,但假若球隊冇打算買右閘的話,Cedric似乎係一個無可奈何的選擇。而且球員接近10萬鎊周薪,食之無味,卻又棄之可惜的感覺

小編就認為不如盡早放手,雖然唔會質疑Cedric的專業精神,但能力上真係到晒頂,亦無太大作用,攞嚟打歐聯或盃賽都略嫌唔夠實力

Norton-Cuffy,Walters,甚至通天老倌的Bandeira及17歲的Rosiak都可以試下點用

早知唔好借 on99
佢哋主場同鏝一樣咁惡
起碼可以放返白哥去中路
吉邨蛇人地利狗輸幾次得亞軍都冇佢咁煩
有得你揀?
有得揀你揀邊個先
見到利同轟咁 好sad
洗咩care 仲細咩
我地買佢?同強哥好夾
人都唔會俾你見到啦
真係唔會怪球員
38場+歐霸場場踢足個個都死啦
英超其他19隊全部都輪換多過達狗
唔通修狗,leeds呢d後備都好過我哋
條女好柒假波
公道講有佢未必無英超
人地鈕一年就踢返歐聯
達狗三年計劃又三年
Mm 咁都啱仲7
千祈咪黎
季中利去到第8定第9
49000都要去到尾2果輪先鎖定歐冠
仲有面笑得出呢下好野
咁有咩女正
足總盃輸左 波台到時死see都似
佢地笑我地雞胸
19000都係啦 達狗用左幾耐先重返歐聯
迪勤懷斯得悉拜仁慕尼黑對其有意後,在早上到達韋斯咸訓練基地時用德語對鏡頭說早安!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞