[高達扭蛋/盒蛋討論區 17] MSE / FW# / G FRAME / MJG / NX / SDFC etc

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
想要尼奧違達… 佢隻紫色好難搵….呢set明明有得玩換色又唔換
換色.5見 點會一次過俾
咩系列黎
嘩頂 終於出
前幾日仲諗住屌鳩FW走數
btw OG 3呢
https://bandaicandy.hateblo.jp/entry/20230530_gundam
咁細隻改色開油較色果時開多少少
原來係fw
仲要係迷你size

係咪唔敢再玩巨大木馬size
太大部
本身係正 訂價嗰期好似少貴
但玩完MSE EX已經對價錢麻木
大木馬係良心價

橙色App曾經跌到$499人礦幣
不過都係無買
空間殺手 無位擺
戰艦/基地呢啲
我覺得每次玩完入返盒都要有一隻

但木馬號真係無個種衝動
如果係大天使號應該課左
托勒密
可以用閃光掌嚟拍蕃茄
閃光正呀

未見有開訂?
應該呢一兩日
真 如果係擺得落mse既大天使
神高set 價 再markup 都應該無人屌出聲
仲應該幾搶手

諗緊啲浮遊炮點算 啲色唔識配
搵咗最近2個月笨大其他500円系列
貨比貨仍然覺得MSE該死
我都無乜嘢再同依類人講

異議あり EX又貴又垃圾喎
係 魂限直程世紀騙案 龐氏騙局 NFT 倫敦金
一堆Fake位嘅貨櫃 6隻手4把劍嘅螳螂 指紋收集屎塔
但EX已經去到46
同一招淨係MSE已經用咗46次以上 仲未計option set同無編號
NEXT P01開始已經雙入直到MSE
有愛咪衝 無愛咪玩吓通販
如果咁唔好彩入嗰期就中Sad貨神高
你屌兩嘢完全合情合理
但EX仍然有A.O.Z 卡碧尼set X後期機 流星自由 啪藥3傻 工程機等正嘢
以後做吓資料搜集 或者後手睇完實物先入囉

EX01當年$200一樣有人屌貴
NEXT 兩粒蛋搞掂 點解要放魂限
我兩盒白色運輸盒都未拆添
今時今日炒貴兩三四倍放上旋拍/FB
我諗沙頭角照樣大把人衝入去交收
莫講話高峰上到2K 睇嘢睇遠少少啦

即將做咗10年社畜
有幾多人同一份工越做越有heart
當年H同K澤而家狗也不如
唔講我以為佢地係淋病定腥港某個最大型犯罪組織

點解隻戰神腦魔怨婦咁乞我憎
有興趣起吓佢底
屌完支畜但又鍾意係支畜圈刷存在感
留言低質到反映成個缺憾人格
見到樓上部Alvatore,其實想買但隻吉姆仔d色真係唔多掂
睇多兩睇出面貨都冇埋
自己噴
買咗枝噴槍 而加諗緊仲要買咩
唔好意思,想問各位巴打,16.5出左未?
出咗日版
現時點 180一套
冇記錯好似 151鋪
龜泵嗰啲
唔好買充電泵 手會勞損
我響橙色apps買咗個連泵嘅噴槍
都幾好架嗰啲 你留意唔好用手住的太耐就得
唔係手腕好快炒車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞