[高達扭蛋/盒蛋討論區 17] MSE / FW# / G FRAME / MJG / NX / SDFC etc

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
估唔到K澤既死帶黎既影響係咁大
笨大咁大間企業 無理由咁都處理唔好
同埋mse nu同sasabi都出過啦,改少少野加少少野又可以出ex, 咁都唔出真係兇多吉小
「機動戦士ガンダム GフレームFA RX-93ff νガンダム & MSN-04FF サザビーセット」が登場! プレミアムバンダイ限定で、2023年7月27日(木)13時から予約受付開始です。

mse第六彈復刻算唔算有消息
拖字訣

BTW第5彈再販全部蛋變晒透明色, 無得再照田雞了
唔算啦

極度懷疑bdandai內部 決定cut mse
咁受歡迎都要cut
最隔一星期就會有巴打懷疑mse執未
要讓世界感受痛苦
之後就會俾人出長文屌
佢另外兩條AS同GQ都死氣沉沉
GQ有野出但K澤仲在生果陣已經講晒, 既定路線黎, 之後其實無人知
AS情況同MSE一樣

一個人既影響真係咁大?
K澤做到既野笨大入面無其他人做到?
同埋條撚友又唔係辭職只係轉左部門定乜

唔明班撚樣諗乜
完全無CUT既需要 搵D藉口加價到1000YEN又好(FW PLUS咁
FW本身都加左價)乜都好啦
成件事根本痴撚線

Cut MSE 但一大堆垃圾line 仍然健在

Cut FW 都冇理由cut MSE 啦

MSE 最起碼仲有一大堆關節件可以共用
咁唔同既, FW果邊係盒蛋DEPARTMENT

扭蛋同盒蛋係兩個部門負責

所以盒蛋(FW MJG GA)無受影響

但扭蛋部門得K澤一個人咩? ONE MAN ARMY?

真係唔明

5CH班柒姑碌係度幫新人口話係K澤之前太早放料

屌你依家就黎8月啦 10月11月貨正常都開訂啦

9月出既25彈盒裝我6月1號訂既 即係3個月後都無野出
出.5攝時間都得掛而家乜都無
我見普通nu同埋沙煞比要黐好多貼紙
但係我見到呢個官圖好多都係上色
搞到唔夠膽買
https://p-bandai.com/hk/item/N2692547001001

未玩過 想問下呢個系列係咪QC好差?
睇youtube片見到D上色 質感都麻麻地

聽聞converge係夠膽連魂限版都災難式毀容
第5彈再販街鋪有未???
唔係QC差
係冇QC
同舊版一樣啦
中咗輻射深水埗山寨figure咁
呢set野極品黎,有入手嗰啲真係bamdie死忠
中左魔劍咁
見有鋪開訂mse 17 18再販
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞