[高達扭蛋/盒蛋討論區 17] MSE / FW# / G FRAME / MJG / NX / SDFC etc

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
歪少少算啦
總之係自護系嘅骨都啱使
幾時先肯再販哩隻
幾時先有新EX
K澤好似斯洛哥咁帶走左MSE既靈魂

好有斷line feel
想佢出埋0083 0080啲GM
仲有GM Quel都好想要
唔講得斷line架呢度好似
真係買到,多謝師兄

嗰度仲有EX京密剎同紅迷power loader, 不過都

係真愛先捨得買既價錢

上網睇過D人分析通販同EX價格爭咁遠既原因

其實有好多EX都唔冷門,但你自由一隻$300、

流星號一隻$350,我不如買隻HG

到底係通販太抵玩定EX食水太深,

我睇唔通
個答案就係why not both, 佢哋係拉上補下黎賺錢
power loader 賣5百幾其實都ok
配件量和可動都幾唔錯
如果金屬色預塗裝上再做好啲就好
一開始我都唔明…但見識完God gundam師徒同金馬桶之後…
就知自由 呢啲已經係可接受價位

另外MSE EX先係油水位,聲稱產量少,所以貴啲。
通販就超高性價比,引人入坑。的確係好抵玩。

但好多Ex大部份都誠意十足,件多可組合性高。
加上早期會出下冷門嘢,其他LINE未必有,當完個心願
紅迷猩猩臂出落通販

希望會出紅迷改、金迷、金迷天/天蜜娜,

不過我諗有都係EX
肯出strike幾他裝未,ex出隻perfect strike都好啦
出金迷天的話要一,ex都得

隱藏嗰隻係:機動戦士ガンダム 水星の魔女 新商品
唔通係 卡利班???

MK-II改咗之前最肉酸個位,而家順眼好多

第六蛋預告:強人是你
新手想問
最近入手隻NX EX-S高達 想幫把槍/背包補少少色
查返產品detail係made of PVC and ABS
雖然只要係膠就有機會爆但如果槍/背包係ABS就唔想搞了
有無巴打玩過呢隻野上色?
咁快有第6彈預告
呢set ready好成套入
再販堆seed當交左功課
德天拎得

有無巴打知道邊度有爆甲地台買?
orange app
新入坑啱啱walk-in買咗肥仔trans-am,想後追EX06A,想問香港仲有邊度有
去一轉大玩具店, 好多都係200 幾
之前一排見到06A06B大把二百頭冇人買,到自己想買就唔見聽日出旺角油麻地睇吓
xn raiser好似都成日見,00q就好似無乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞