[高達扭蛋/盒蛋討論區 17] MSE / FW# / G FRAME / MJG / NX / SDFC etc

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
我同你掉轉淨想要渣古 上網放到50/60蚊
連埋出去交車錢不如近近地係模倉買
食多左幾粒紫蛋 多左成有3/4把斬艦刀
今次把斬艦刀正,又可以玩雙刀!所以多啲都唔驚
我買左四隻白狼練上色

12彈隻黑色三連星炒好貴 自己改好過
邊到有脈衝雙劍個背包改件賣 成堆刀得物無所用
好型
幾時好似完美西咁有改件
本身想買第二隻色偏少少藍
但行哂成個旺角都冇新手又唔熟邊到有樓上鋪賣油
去YM問姐姐
新入坑MSE留名

一開始諗住試水單買咗隻part 3 Zeta

一砌完,出事了,出奇咁正

即刻買哂part 1.5, 3.5, 4.5, 16.5,

$130-$150左右買到一set 有呢個分色、

完成度、可動,性價比超高,簡單滲吓線

已經好滿足。但啲EX 價格同通販落差

真係好大,有比較情況之下好難買得落手

,可能EX真係hardcore fans向。
睇睇吓就會忍唔住買埋
佢D通販其實到而家都無咩問題 EX 係去到師徒先開始真.掠水mode on 再前面既我自己個人係接受到 even 螳螂同GP03 都係
MSE嗰比例真係好正唔知點解見到實物就會覺得好靚,明明係Q版黎
仲煩緊隻part 3/3.5 TR-1砌咩型態,高機動型態同第二形態都好正

,但又要食多兩隻飛機

00、00Q、V2AB、ZZ、紅藍迷、F91嗰啲set 全部都想要, 希望會復刻
OO復刻左無耐啦喎紅藍迷都係出左唔係好耐咋喎
一係無貨、一係貴貨,定係本身配率

問題紅藍迷set貴啲?其實呢set價錢正常

係幾多?我見要成400
當時買一套6隻兩百幾
紅藍迷玩AB 機率炒到勁高
上橙色app一套都係200幾
係抵的不過唔包郵

改得幾靚
小腿左右調轉左裝
如果想改MS06S
好似用番vol1綠渣對腳黎改會更好
呢度有冇人玩埋Eva frame?
喺街見到EX god+effect parts 套裝

$6xx

多蒙個様好過癮,不過六𡚒幾買個食玩真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞