日本配眼鏡勁平

449 回覆
93 Like 141 Dislike
Upgrade舊錢夠配zessi咩
但鏡都有分 grading 同 coating
佢張圖寫左clear lens
反正我就係次次都hoya, 可能我夠on9佢唔夠
想問日本Jins 普通鏡係用緊咩鏡片?
點解你地咁平,我見大阪jins商場鋪都10000yen起跳
最平個款好似4000?
但好柒
靚既都要去到6-7000以上
淨係買左框,香港邊到配鏡片好?
我仲諗緊係咪唔同店有唔同價錢
大城市店少放平款啫
日本配zessi雙飛球面1.74最薄既鏡片,唔計框,要預幾錢?
我650度近視30度散光
個post放咗成十日,都見唔到佢有咩論據。
定係我睇漏咗?
Ownday驗完眼張紙比佢哋睇,係咪可以唔使驗眼?
celluloid板一定係日本
因為運嚟運去仲貴,同運唔穩定嘅celluloid板係一件好麻煩嘅事

至於Acetate,意大利大廠mazzucchelli就真係有廠喺中共國,至於金子拎嘅板係來自意大利原廠定中共國分工廠就不得而知了
想去999.9 配,知唔知寄唔寄黎香港
驗眼其實都係SERVICES嘅一部份
不過如果你覺得手上個度數啱, 其實自己放棄一PART都可以嘅
我其實都用舊度數係日本配左兩副平鏡, 其實都準
謝巴打指教, 之前都有追開你POST
不過依家大家都係唔同地方了
日本配眼鏡, 應該有預做遊客生意
應該都係填定張速遞單, 佢再幫你安排?
我副金子就係填定張單, 鋪頭個邊幫我寄過嚟
金子我聽過有
999.9我睇佢官網寫唔寄
想配水銀面既有度數太陽眼鏡
但係日本行過JIN ZOFF 同OWNDAY都係得普通太陽眼鏡鏡片
無水銀面果隻
是咪要係香港配了行過問過EGG有呢類型
請問日本 JINS 配全視線鏡片加多少錢?
可以拎原本個眼鏡去配,佢可以check返鏡片度數
溝通唔到,驚麻煩
咩係平鏡?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞