達哥真係好無常識

236 回覆
18 Like 222 Dislike
樓主支持食狗肉 有做左研究同行動令香港食合法未?

達粉質素

屌 樓主真係冇常識

原來你係波台過街老鼠

你咪又係一舊假膠
起完你底反而想你唔係真心膠TIM
樓主返波台啦 波台垃圾

利申:波台馬達迷

我係十三少迷
人地打緊機又分心去9up同你班人吹水,
邊會慢慢諗完先同你9up
而且達哥每日兩粒鐘冇停過咁up,講錯野有幾出奇

達粉質素

屌 樓主真係冇常識

自己帶野食去吉家打邊爐既人你EXPECT佢幾有常識

因人廢言 達粉質素

唔識可以唔講 唔使勉強

達粉質素

屌 樓主真係冇常識

因人廢言 達粉質素

話你冇常識等於廢你言
GOODEST LOGIC

唔識可以唔講 唔使勉強

可以唔講,但唔等於唔可以講

達粉質素

屌 樓主真係冇常識

因人廢言 達粉質素

話你冇常識等於廢你言

你最主要都係因為我屌達哥先黎搞事姐

又唔大方認左佢

達粉質素

屌 樓主真係冇常識

因人廢言 達粉質素

話你冇常識等於廢你言

又唔大方認左佢

你又好主觀咁認為我<主要都係因為我屌達哥先黎搞事>
但冇任何論述,論據

達粉質素

屌 樓主真係冇常識

因人廢言 達粉質素

話你冇常識等於廢你言

又唔大方認左佢

但冇任何論述,論據

大家都係咁主觀 super

嚴人寬己何必呢

達粉質素

屌 樓主真係冇常識

因人廢言 達粉質素

話你冇常識等於廢你言

又唔大方認左佢

但冇任何論述,論據

嚴人寬己何必呢

原來達哥每日開台9UP只係我主觀認為,失敬失敬

因人廢言 達粉質素

話你冇常識等於廢你言

又唔大方認左佢

但冇任何論述,論據

嚴人寬己何必呢

原來達哥每日開台9UP只係我主觀認為,失敬失敬

你針對我既言論大把主觀成分啦

何苦係度扮失憶
樓豬你好高質
當年萊特兄弟都係比人笑
依家咪又係成天飛機
好多發明都源於瘋狂既構思
一開始一定比人笑
科技既野日新月異
話唔定依家就有條痴線佬係度計緊點裝降落傘落飛機度先會成功
可以加上新既技術,話唔定終有一日會成功
拎申鳩up
當年萊特兄弟都係比人笑
依家咪又係成天飛機
一開始一定比人笑
科技既野日新月異
拎申鳩up

萊特兄弟之所以成功 唔係因為佢9up 係佢造到飛機
當年萊特兄弟都係比人笑
依家咪又係成天飛機
一開始一定比人笑
科技既野日新月異
拎申鳩up

話唔定萊特兄弟都係聽完人9up先想整飛機

邊位兄弟聽完達哥9up去發明咪一樣造福世界
樓主死全家
當年萊特兄弟都係比人笑
依家咪又係成天飛機
一開始一定比人笑
科技既野日新月異
拎申鳩up

話唔定萊特兄弟都係聽完人9up先想整飛機

邊位兄弟聽完達哥9up去發明咪一樣造福世界

唔係不能而係不為啊,不為係因為整嚟冇撚用啊
全球9成空難都係喺起飛降落時發生,你班傻閪用下腦諗下降落傘喺呢兩個情況有冇用啦。剩底一成唔係空中解體,一係空中起火,你地又用下個柒頭腦諗下降落傘用唔用到啦,達哥係咪9up我唔care喇,宜家就屌柒兼笑柒你班柒頭要幫達哥兜啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞