達哥真係好無常識

236 回覆
18 Like 222 Dislike
air force one

戰機同客機已經唔同

更何況佢係講大型客機 airbus boeing個D

人地又唔係專科鬼知咁多咩, 真心得你
咁認真唔好聽達哥啦, 真係對你有害架

air fore one 係747改裝
on9
手提電話點touch mon啊, 放d數字鍵係個mon後面呀?
講野都要符合下現實,而家講緊拎出街喎唔係屋企電腦

垃圾類比

高質反駁

四隻字加個表情
理由充分喎

戰機同客機已經唔同

改裝完d spec/configuration 完全唔同哂啦

算把啦

平時9up同認真mode講 話分唔出就自欺欺人啦 成班達粉係度自圓其說

唔認我都無你辦法

至於要將達哥同連登一個普通user比 你覺得有可比性咩

分唔分得開咪又係你主觀既片面之詞,唔好講到好似好客觀咁啦
盲反盲到你咁
達哥同班假膠梗係冇可比性啦
達哥9UP係娛樂大家
假膠9UP係撩事鬥非
我講錯左真係對唔住達哥

小學生式駁斥

Public figure同普通forum user比

做得公眾人物預左比人留意架啦

明星講錯野都比人笑柒啦 一句9up就過得去?

因為人地明星係真心講錯, 達哥係真9UP囉
係你自己真心假分唔出以為人地真係講錯野

你唔好神化達哥啦

佢雖然講野聽落有文有路,但咪一樣有唔熟悉既範疇

盲撐真係嘔心

我夠知佢唔熟啦, 但冇人會好似你咁認真咁聽囉
你咁認真自己去專業範疇既地方研究啦
人地娛樂下你你就咁真心唔知都乜

平時娛樂大家係有講有笑

我攞多個例子,佢好耐之前分享its just loading,係真係講到有火藥味架 真係下下假膠9up咩 次次都係一句9up黎護主 會唔會野蠻左少少

我岩岩聽多一次 佢質問係咪空姐/機師會自己有降落傘 有事自己走先 好明顯已經超越左9up娛樂既程度 不過可能又會話我主觀啦

講出黎啲野有常識就唔係9UP啦, 佢9UP唔代表佢本身冇常識架
如果9UP即係冇常識,我諗歌神譚詠麟2同OLIVIER吉魯既智商連小學程度都未夠

算把啦

平時9up同認真mode講 話分唔出就自欺欺人啦 成班達粉係度自圓其說

唔認我都無你辦法

盲反盲到你咁
達哥9UP係娛樂大家
假膠9UP係撩事鬥非
我講錯左真係對唔住達哥

小學生式駁斥

你唔好神化達哥啦

盲撐真係嘔心

平時娛樂大家係有講有笑

我攞多個例子,佢好耐之前分享its just loading,係真係講到有火藥味架 真係下下假膠9up咩 次次都係一句9up黎護主 會唔會野蠻左少少

its just loading係講佢俾人HEA, 客觀上真係有躁既理由
但今次我睇唔到有LO, 啲人叫佢文科仔佢有時重會自嘲TIM
句句加個護主同達粉係唔會有說服力啲架

算把啦

唔認我都無你辦法

盲反盲到你咁
達哥9UP係娛樂大家
假膠9UP係撩事鬥非
我講錯左真係對唔住達哥

小學生式駁斥

你唔好神化達哥啦

盲撐真係嘔心

平時娛樂大家係有講有笑

我岩岩聽多一次 佢質問係咪空姐/機師會自己有降落傘 有事自己走先 好明顯已經超越左9up娛樂既程度 不過可能又會話我主觀啦

你係唔係主觀睇正負皮就知, 一個擺明日UP日既台
你同我講學術認真, 佢講感性野我就覺得認真啦

戰機同客機已經唔同

改裝完d spec/configuration 完全唔同哂啦

鬼知咩

盲反盲到你咁
達哥9UP係娛樂大家
假膠9UP係撩事鬥非
我講錯左真係對唔住達哥

小學生式駁斥

你唔好神化達哥啦

盲撐真係嘔心

平時娛樂大家係有講有笑

its just loading係講佢俾人HEA, 客觀上真係有躁既理由

主要想講佢唔係永遠輕鬆mode,都有認真時候

認真tone同搞笑tone 表達出黎意思都大不同啦

笑笑口咁屌你老母 同黑哂口咁屌你老母 都唔同啦

同你講佢係認真咁講 又話我咁judge係主觀

仲有咩討論空間 十幾分鐘一段片 可以點搵證據
樓主達粉又幫達哥做宣傳

盲反盲到你咁
達哥9UP係娛樂大家
假膠9UP係撩事鬥非
我講錯左真係對唔住達哥

小學生式駁斥

你唔好神化達哥啦

盲撐真係嘔心

平時娛樂大家係有講有笑

主要想講佢唔係永遠輕鬆mode,都有認真時候

認真tone同搞笑tone 表達出黎意思都大不同啦

笑笑口咁屌你老母 同黑哂口咁屌你老母 都唔同啦

同你講佢係認真咁講 又話我咁judge係主觀

仲有咩討論空間 十幾分鐘一段片 可以點搵證據

我都知佢會認真, 但佢認真係講感性野多
你自己都知, 佢平時9UP啲人都係回句文科仔就算
有幾何學術野會認真

戰機同客機已經唔同

鬼知咩

WTF???

咁都唔知? 比president坐唔通仲留唔同cabin? Common sense黎架喎

清哂D位咁大把野可以加啦 加上我唔認為總統機會飛到30000m咁高

要跳傘可行性緊係大D

戰機同客機已經唔同

鬼知咩

WTF???

咁都唔知? 比president坐唔通仲留唔同cabin? Common sense黎架喎

清哂D位咁大把野可以加啦 加上我唔認為總統機會飛到30000m咁高

要跳傘可行性緊係大D

開台打住機講諗到咁Q多咩
達哥都有死忠

D 00後達粉識條鐵咩
達哥都有死忠

自己主觀就屈人死忠
自己上google search SR22 parachute system 先再開post啦柒頭

請指教

佢個集講大型客機的

小型都有 佢鳩up大型都應該研究裝降落傘有咩問題?

細機飛幾千米高

大機飛30000米 機外溫度-3x度 上次開個entertainment睇 仲有氣壓問題

跳傘諗住凍死 定係架機開始失速急降 個陣跳?
自己上google search SR22 parachute system 先再開post啦柒頭

請指教

佢個集講大型客機的

細機飛幾千米高

大機飛30000米 機外溫度-3x度 上次開個entertainment睇 仲有氣壓問題

That's why 話佢無常識

直播係轉得慢D 但唔肯定可以唔講 而唔係認真地散播無知

BTW 都唔係文理之爭 平時有D觀察力都諗到有咩問題 而唔係話可行wo可行wo

請指教

佢個集講大型客機的

細機飛幾千米高

你自己開台幾千人睇住你打FIFA, 睇吓重諗唔諗到咁多

請指教

佢個集講大型客機的

細機飛幾千米高

你自己開台幾千人睇住你打FIFA, 睇吓重諗唔諗到咁多

睇返上一個reply

請指教

佢個集講大型客機的

細機飛幾千米高

That's why 話佢無常識

直播係轉得慢D 但唔肯定可以唔講 而唔係認真地散播無知

BTW 都唔係文理之爭 平時有D觀察力都諗到有咩問題 而唔係話可行wo可行wo

又LOOP返你主觀地認為佢認真
放左工就輕鬆啲啦, 笑下咪算LO
達哥都有死忠

自己主觀就屈人死忠

點睇到我係屈?係咪你主觀意見?

請指教

佢個集講大型客機的

細機飛幾千米高

今日科技做唔到=永遠做唔到?
咁科研來做乜鳩

你唔講我重以為火箭係原條降落返地球先呀

一人一個鐵桶降落地面?

諗住一架機坐幾個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞